budak comel 'menumbuk' kacang

31 July 2008

he he kali ni anak teruna aku ni sibuk masa aku nak masak sambal tumis sotong.. aku kalau masak ni suka masukkan kacang yang ditumbuk (kalau blender hancus sgt) tp semalam aku tak yah nak tumbuk sendiri coz ade sukarela yang nak buat.

Read more...

budak comel menge'mop' rumah

18 July 2008

he he semalam dengan rajinnye anak teruna aku sibuk menolong mengemop lantai rumah sewaku... he he nanti leh le suruh dia mop lantai kat umah ipoh.. tentu ayah suka

Read more...

APE PUNYE ORANG DAAAA............................

09 July 2008

Huh angin aku dibuatnyer…. Cite ni sebenarnye psl baju je tp yg buat aku angina ATTITUDE org ni… camni ari isnin tu nak dijadikan cite ms aku ambik faidhi kat taska tiba2 aku terperasan baju faidhi ade le seorang budak ni pakai… aku pikir gak kalau sama pun ( yelah tak mustahil kan coz beli kat shopping complex sure ade yg tersama) tp takkanle kebetulan sangat sampai mak budak tu pun leh bg baju yg sama ari tu gak kan… so aku tyleh pengasuh tu rupanye mmg betoi tu baju anak aku Faidhi… so aku pun x kisah, yelah budak tu bkn salah pun dah pengasuh sarungkan kat badan dia… tp bkn itu yg aku angin…

Esoknya masa ambik faidhi, aku pun tanyale pengasuh tu dah bgth ke mak budak tu ( sori aku x tahu nama budak tu tp aku tahu anak sape le).. aku terkejut bila pengasuh tu jwb.. dah.. tu ha.. ade pun dlm beg plastic baju kotor tu…… aaaaaa aku punyele terkejut dia leh pulangkan dalam keadaan kotor ( tak berbasuh) sedangkan masa anak dia pakai tu baju dlm keadaan bersih dan sudah dibasuh…… ape punye malas le mak budak ni…. Bengang betoi aku coz selama ni jgn kata kalau anak aku terpakai bj org lain mmg confirm aku basuh dulu br pulang…. Kadang-kadang dlm beg anak aku tu termasuk bj budak lain le…tuala mandile.. semua aku basuhkan dulu coz dah alang-alang kan lagi pun baju budak. Dari situ aku dah tahu mak budak ni mmg takde otak nak fikir kot........kalau korang nak tahu dia jugakle same person yang suak park keta tengah2 laluan org tu......

Read more...
Loading...

  © Free Blogger Templates Nightingale by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP