jejalan ....

26 May 2010

semalam aku ngan liana ambik cuti bagi release tension.. bukan ke mana tp round area KL je... coz tak leh lama psl anak. . pepagi tu memasing antar anak ke taska... pastu terus menuju ke stesen KTM .. kali ni mmg plan nak round guna pengangkutan awam psl tak mau pikir psl jem, psl nak cari parking le.. so terbaik adelah naik pengangkutan awam... walaupun risikonye bersesak.. he he tp pengalaman kan...













Read more...

perhimpunan penjawat awam

cite ni patutnye publish dr mg lepas.. coz pegi pun masa 14 mei ... tp sebab tak bw camera so kena tunggu ihsan org le nak dpt gambar he he he.. gmbr kat hp pun maleh nak ambik kan.. perhimpunan kali ni mmg ramai giler sampai ade yg duk kat tangga. .. bila pg ape yg buat aku kagum yelah masa tgk Tn Hj Omar Osman Presiden Cuepacs yg juga seorang kakitangan sokongan duduk hanya berdua di pentas bersama PM kita.. apatah lagi masa tgk beliau bagi ucapan. bukan ape. tgk seorang kakitangan sokongan ( lepas ni nama kakitangan sokongan.. KUMPULAN PEGAWAI PELAKSANA) boleh bg ucapan yg begitu bersemangat di hadapan PM, TPM.. menteri-menteri dll org kenamaan yang lain... tu psl aku bengang bila ade suara-suara yang mempersoalkan siapa beliau sehingga berani bersuara pada org2 atasan?? sedangkan patutnye diaorang ni sedar.. kenaikan gaji mereka tu pun..... sape yg minta.... kalau bukan dia ni..so kepada mereka-mereka yg duk di atas... kena ingat org bawahan ni le byk jlnkan keje korang ye.. so jgn sesekali memperlekehkan atau rasa org bawahan ni tiada kepentingan... dlm sesebuah organisasi semua penting dan memainkan peranan memasing....











Read more...

menu ahad.. menu malas...

17 May 2010

smlm aku mmg malas nak masak.. pepagi aku ajak hubby breakfast kat luar.. coz aku rasa sejak hubby duk sekali nagn aku ni.. tak penah lagi breakfast hari cuti kat luar... thari lak aku ty hubby dia request nak nasi minyak... lauknye dia tak kisah.. so aku buat je nasi minyak ngan ayam kukus black pepper, sos cicah, dan ulam timun & salad.. ayam ni aku main suka hati aku je... sib baik hubby kata sedap... dia suh buat lagi..... hubby lak ptg tu dah bergerak ke genting tgk konsert deep purple...

Read more...

kad dari Faidhi

10 May 2010




ni le aku dapat dari hero kecik aku.. tengokle rupa dia warna tu sampai naik hilang tulisan... he he tapi apepun aku happy dan teruja dpt kad hasil tgn anak aku... tu yg syok antar anak ke taska coz tiap tahun ade je hasil tangan yang diberi sempena hari ibu, hari bapa....

Read more...

SELAMAT HARI IBU

07 May 2010

sempena hari ibu yang akan disambut ahad ni.. aku nak ucapkan SELAMAT HARI IBU kepada semua ibu/mak/mama/umi.. dll . terutama mak aku PN CHE NOLIAH & mak mertuaku PN JARIAH.

aku & mak

tiga sahabat.. ( cam tak caya semua dah jadi mak orang)
dari kiri : ibu lieza, mama zura, umi yana


p/s : alamak aku takde gmbr mak mertua ku.. kalau jumpe nanti ku tempek ye...
aku dapat kad hari ibu yang hero kecik ku buat.. tapi lupe snap...

Read more...

ha ha gelak jahat

03 May 2010

ngape aku gelak jahat??? he he sebabnye aku br balik dr ipoh... kalau balik ipoh tu adele tempat yang aku nak tuju... akhirnye berjaya gak memujuk hb utk ke ctu.... walaupun payung ku belom rosak ( statement ni sape yang paham.. paham lah ye)


aku publish gambar payung jelah yek.. tak leh publish lebih-lebih kang meriak .. hu hu tak baik..
kali ni dapat warna oren lak....


saje aku tempek gambar dua org botak ha ha ha..

Read more...

WINNER.................... contest pelik tapi itulah kebenarannya

30 april 2010 rasmi ye contest ku telah ditutup. sedih coz hanya dua penyertaan tapi seperti dijanjikan pemenang tetap kena ada.... dan kerana ade dua je... juri-juri ku sebulat suara memilih................

******
********
*************
**********************
**************************************
**************************************************
***********************************************************

AI


Read more...
Loading...

  © Free Blogger Templates Nightingale by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP