kad kemajuan TASKA PERMATA UPSI

10 January 2011

ni cerita 7 januari 2011 yang laluuuuuuuuuu.....
ambik ko baru nak publish.... ari tu ade hari terbuka taska ... merangkap hari serahan kad kemajuan anak-anak... so excited le parents nak amik kad kemajuan anak-anak dari baby smpi ke 4 tahun... lawak tp menarik.... diserahkan juga semua buku serta hasil kerastangan faidhi
sepanjang di kelas 4 tahun...










Read more...

faidhi & tadika

06 January 2011

start 3 januari 2010 ari tu faidhi dah mula tadika. Alhamdulilah ok je siap halau aku suh balik .. so aku antar je peluk cium... ngintai2 dia nmpk terus halau so aku blah le terus blk opis... mungkin psl dr kecik dah ke taska so takde masalah.. bg dia yg penting ade geng dia...cuma keadaan di kelas transit agak kelam kabut psl lagi satu pengasuh belum lapor diri... janji 3 jan 2011 dia dah masuk.. sian ku tgk atiqah ( pengasuh) nak kawal bebudak tu....

muka kat borang... ha ha ha

ngah makan kat dewan makan tadika.. ( TQ yana tlg snapkan, kena minta tlg ko .. kang nmpk aku dia halau lagi)


kat kelas transit nak gi mandi

ari pertama pakai uniform (hari ke 3 tadika)

ari pertama pakai baju PJ ( hari ke 4 tadika)


Read more...

kami serupa... ku suka...

04 January 2011


kami serupa ... tangan mama zura, kaki fifi, tangan ibu lieza ( Faidhi sayang maaf ye.. lelaki haram pakai.. kalau boleh awal2 faidhi jengah dunia ni ibu & tok dah bg kan...tp tok bagi $$$ sebagai ganti kan????)

aku ni kan mmg antu ni... so aritu aku paksarela mama zura ..sekali dia setuju siap joinkan fifi.. ala beli yg kecik je buat ngada-ngada.. uabt stress le katakan........cuma yana aku racun gak tp racun kurang berkesan ... kawan membawa perut byk lagi dia kena pikir.. lepas ni ye yana.. kalau kuar baby girl kita samakan semua ha ha ha ....layan aku mmg korang giler.....


p/s : k anis, nak kata lieza gile... mmg i gile ha ha ha

Read more...
Loading...

  © Free Blogger Templates Nightingale by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP