PHOTO TAG

30 January 2009

The rule: Use Google Image to search the answers to the questions below.Then you must choose a picture in the first page of results, and post it as your answer. After that tag 7 people.

The Age of Next Birthday
kalau nak tahu korang kena le search sendiri yek!!!!

Kalau korang nak tahu kena le search sendiri yek
Place I'd like to travel

Aku teringin sangat nak ke Disneyland kat Paris tapi kalau tak leh sgt mana2 pun leh le janji ala-ala Disneyland


A favourite place

Aku suka jalan-jalan kat shopping complex dan perabihkan duit yg tak berapa nak banyak ni... hu hu

aku suka gi stadium.. rasa syok je... ( tp bila ade games le)

A favourite food


aku ni antu laksa tp assam laksa & laksa utara je ... yg lain tak leh layan....

A Favourite Thing

ni le dua kedai yg wajib aku singgah kalau dah nampak.. he he beli ke tak itu lain cerita.... yg pasti leh hilang pening kepala kalau cuci mata dengan ni semua...



Nickname i had

hu hu ni gelaran org beri dari dulu bukan syok sendiri yekk (COMEL)
favourite Colour
biru... semua jenis biru
Name of my love
nak buh semua so aku simpulkan semua sekali, my hubby, my son, parents & family

A hobby

aku mmg suka tgk games bolasepak ekspecially world cup tp tu 4 thn sekali so selalunye aku layan tempatan punye ( anak Malaysia)
aku mmg suka sangat memasak kemudian bagi org makan.. mangsa yg selalu kena hb aku dan azura
A Bad Habit

aku ni selalunye baran... bertempat tapi sekali-sekala tersasar tak bertempat... hu hu
My Wishlist

hope dapat tambah anak... kalau boleh nak baby girl lak....moga Allah panjangkan umur kami semua ( aku, hb, buchuk aku, parents aku, keluarga)

Read more...

faidhi & fauzan

28 January 2009

Ni le gambar motor baru faidhi… dpt je motor ni ayat pertama faidhi disertai senyum kambingnyer “ mat empit!mat empit! ( mat rempit le maksudnye) apalagi bisingle aku... minta simpang malaikat 44 le jadi mat rempit. Kalau nak race biarle di litar betoi.. ganti valentino rossi ( si Dr tu ).. si faidhi ni mmg le tersangat suka tgk race motor @ kereta. Sebijik ikut ayahnye.... kalau bola atau cite kartun sebelah mata jelah dia pandang.. tp kalau ade race alamatnye tak leh tukar channel le jawabnyer...

Pas beli motor ni esoknyer aku & hb bw le dia ke padang polo utk dia buat perasmian secara besar-besaran motor dia ni... habis hati le anak bertuah aku tu... lepas nak dia pueh hati kitaoarang pun gi umah amk aku dgn ujuan ank tgk si fauzan atau nama barunye “shaolin boy” betoi tak muka dia dah sebijik muka tembam yg selalu berlakon cite cina shaolin tu????


mana nak mula ni


hu hu ngah top speed ni
inile harley davidson ku

rehat jap

shaolin boy hu hu
tido...bzzzz

Read more...

aku kena tagged daaa........

06 January 2009

he he dah kena tagged ngan k anis so.. jawable...


1.How has 2008 been for you in a nutshell?
Career wise – takde kot.. masih kat level tu gak.. hu hu

famiiy wise – happy life ngan adenye si nakal tu… plan 2009 cuba nak bg kawan kat dia lagi.. he he, tambah lagi sorang anak sedara si tembun Fauzan ( anak Koji)
Hobby wise – masa aku padat skrg hobi aku dah tak mandang…( ape hobi aku… tgk wayang, tgk bola le)

2.Apart from your family members, name one person who has made you happy in 2008.
sape yek….erm pengasuh2 anak aku kot coz diaoarang dah jaga Faidhi ngan baik…


3.Do you feel you are better off, or worse off than you were in 2007?

lagi ok dari thn lepas kot coz thn lepas blur 2 sikit bila pegang title ibu, tak reti nak bahagi masa as a wife & as a mum…. pastu kelam kabut bila ade ape2 jadi especially yg libatkan anak… cth demam.. skrg dah ok coz leh pikir ape patut buat kalau anak sakit.. so takde terus mengelabah….

4.Where was the best holiday trip for you in 2008?
Takde gi mana… Cuma 2007ade gak gi Kuchung.. tahun ni hanya gi Langkawi… tp best coz Faidhi dah pandai kan.. so macam2 ragam dia sepanjang percutian tu.


5. Name 3 positive things you have achieved in 2008.
i) aku rasa aku dapat buat keje opis aku dgn sepenuh hati ( aku rasa le)

ii) tahun ni aku dah libatkan diri dgn aktiviti persatuan kitaorang ( USIA )

iii) tahun ni aku rasa aku dah leh kawal sikit baran aku… so aku dah made a lot of new friend


6.Name the best movie you saw in 2008.

Dulu antu wayang, tp sejak faidhi lahir aku tak penah lagi jejak kaki ke panggung so layan dvd kat umah jelah…. cite yg best yek.. erm…Rambo 4 ( real dia punye perang tu ), Kungfu Panda ( aku suka comel sgt panda gemuk tu)

7.Name 5 friends that you have made in 2008
Semuale yg join Kursus Bitara Living 22 ari tu.. especially gourp CITRA En azlan, dr sadiah, amir, amirul, zam


8.What new year’s resolution for 2008 that you have not achieved?
ade ke yek.. ke aku mmg takde resolution yg betul- betul utk 2008??haa takde???


9.What would your new year’s resolution for 2009 be?
a) rasa cam dah teringin untuk tambah ahli keluarga… amin… tp aku berserah pada Yang Maha Kuasa kerana Dia lebih mengetahui.. kalau ade Alhamdulilah, kalau belum… maknanye kena usaha lagi

b) nak kembali bergaya cam dulu era 2000 ke 2003 dulu aku rajin touch up muka ni.. tp skrg ni tempek

foundation, bedak pastu calit lipstick je (bukanle bergaya sgt pun) tp at least org tak kata aku nmpk comot.. coz skrg aku sendiri rasa aku ni comot... MOMOTNYER!!!!!!!

c) nak bykkan bekalan untuk akhirat dan dunia gak....AMIN.....

Read more...
Loading...

  © Free Blogger Templates Nightingale by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP