EASY CAFE...

27 June 2008

Aku ni dah cam angau kat easy café. Hari ahad tu gi layan fish & chip .. lupe lak nak snap gambar. Asyik duk snap gambar Faidhi je…

Pastu ari rabunye aku gi lagi kali ni time lunch ngan yana & zura…. Layan lak chicken chop…

Faidhi menikmati bluberry tea

set pinggan utk kanak (comel sgt)

ekceli ni kek untuk besday abg... 22 Jun 2008

chicken chop with brown saurce

chicken chop with mushroom saurce

bihun sup

americano black coffee ice

watermelon juice

orange juice

......................SELESAI.......................

Read more...

aku dah jumpa....

05 June 2008

ape yg aku dah jumpa... aku dah jumpe klip video bg games BOLOS tu dlm youtube


p/s: tp mmg berbeza le kualiti msia buat ngan jepun buat

Read more...

Congrats!!!!! SMS dAh DiIkAt......

04 June 2008

first sekali aku nak ucapkan congrats buat k fudza kerana dah rasmi jd tunangan Mazlan pada 1 Jun 2008 ari tu.. so kepada kaum-kaum Adam yg sonyap-sonyap nyimpan perasaan pd SMS (ringkasan siti mahfudza sharif) lupakan terus niat korang yek, sape suh lambat msk line... aku doakan moga k fudza & mai kekal bahagia dr sekarang hingga ke jinjang pelamin hingga ke akhir hayat. ekceli kalau korang yg tak kenal SMS ni, k fudza ni sebenarnye sorang yg pemalu sgt bila bab couple atau bab cinatn cintun ni... so bila dia dah ade seseorang tu yg ramai suka ngusik dia.. so dia punya majlis mmg dinanti oleh kengkawan... buat mai.. jaga k fudza elok2 tau


cincin merisik & bertunang
jam hantaran
k fudza & cik abe
seri seorang wanita
dua sejoli

Read more...

BOLOS... he he he

03 June 2008

Semalam aku ngan zura layan le rancangan BOLOS yg baru episod pertama kat astro. masa memula promo kat astro selama ni aku ingat cite tu drama bersiri ke cam Misi Xxray tu rupanye dia game show yg selama ni aku biasa tgk kat youtube tu. game show ni memula kat Jepun namaye HUMAN TETRIS.. pastu UK buat gak rasanye namanye lak Hole In The Wall. ni Malaysia lak buat ngan nama BOLOS... semalam group lelakinye Adi Fasla and the gangs.. pastu group pompuan Annahita and the gangs.. keras2 perut aku gelak ..pengacara lak si Zizan tu mau tak kelakar.. last pompuan kalah coz semua tak leh lepas Zizan siap sound pasal pompuan ni "spoiler" besar kot tu yg sangkut je... wakakaka.. nampaknye celebriti yg nak join ni kena saiz s,m kot kalau xl dan ke atas .. tak lepas rasanye... so kat bwh ni aku upload yg Jepun tu coz kat youtube takde sape yg upload lagi yg BOLOS tu..




Read more...
Loading...

  © Free Blogger Templates Nightingale by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP