BOLOS... he he he

03 June 2008

Semalam aku ngan zura layan le rancangan BOLOS yg baru episod pertama kat astro. masa memula promo kat astro selama ni aku ingat cite tu drama bersiri ke cam Misi Xxray tu rupanye dia game show yg selama ni aku biasa tgk kat youtube tu. game show ni memula kat Jepun namaye HUMAN TETRIS.. pastu UK buat gak rasanye namanye lak Hole In The Wall. ni Malaysia lak buat ngan nama BOLOS... semalam group lelakinye Adi Fasla and the gangs.. pastu group pompuan Annahita and the gangs.. keras2 perut aku gelak ..pengacara lak si Zizan tu mau tak kelakar.. last pompuan kalah coz semua tak leh lepas Zizan siap sound pasal pompuan ni "spoiler" besar kot tu yg sangkut je... wakakaka.. nampaknye celebriti yg nak join ni kena saiz s,m kot kalau xl dan ke atas .. tak lepas rasanye... so kat bwh ni aku upload yg Jepun tu coz kat youtube takde sape yg upload lagi yg BOLOS tu..




0 comments:

Loading...

  © Free Blogger Templates Nightingale by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP