LayAnzzzzzzzzzzzzz

28 May 2008

he he bwh ni aku takde nak ngomel ape just nak tempek gambar-gambar yg ade aku snap selama aku tak update blog ni.... sebelum tu aku nak bebel sikit.. this someone le kan.. aku pun tak tahu ape yg dipikirnye.. yg pasti dia tak pikir org lain... dia ni suka sgt le park KETA dia tu betoi2 jln nak ke bilik baby taska tu ape kehalnye.. aku leh terima lagi kalau ari ujan ke, atau anak ko kategori baby.. atau ko tu ngah bw perut lagi ke ( mak buyung le). tabiat dia ni menyusahkan org lain coz terpaksa lak lalu himpit2 tepi keta dia tu ... kekadang sian aku tgk org yg mengangkut anak 2-3 org terpaksa susah payah nak lalu situ sebab KETA KO dah duk kat tengah2 tu. parking punyelah byk. ape salahnya park kat tmpt yg sepatutnye walaupun ko hanya nak antar anak ko tu je... ambik ms gak dlm 10-15 minit. yg penting PIKIR UTK ORG LAIN, JGN PIKIR KESENANGAN SENDIRI JE!!!!!!!! jgn lepas ni aku paste lak gmbr keta ko yg park kat tempat tak sepatutnye tu..... adios.........

faidhi ngan ayah kat genting

faidhi ngan ibu kat genting
faidhi ngan pose tersendiri

0 comments:

Loading...

  © Free Blogger Templates Nightingale by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP