jalan-jalan ke mini zoo

23 February 2009

hari sabtu lepas kitaoarang gi jejalan kat mini zoo..he he tu sebenornye kebun hb liana kat kerling... sampai je faidhi dah abih hati tgk kambing ebrkeliaran... syok je duk sana.. faidhi le yang paling habis hati...

aku duk snap gmbr arnab ni

ape ayam ni duk buat kat kaki ayah nie


itik-itik yang berkeliaran


Taufiq duk muncungkan mulut


lawatan sehari bersama liana

taufiq dah ngantuk

senyum.... mak2 yg 'interframe' lebih


si boboy yg duk larikan diri dari aku




anak kambing baru berusia seminggu

Read more...

eypoh....

12 February 2009

mg lepas balik ipoh coz aku bawa faidhi utk check up kat hospital raja permaisuri bainun. Alhamdulilah lepas ni dah takde check up lagi dengan dr pakar coz perkembangan faidhi ni memberangsangkan. ( utk yg tak tahu faidhi ni lalhir 7 bulan.. so baby pramatang) so dr nak pantau perkembangan dia takut tak sama dengan budak seusia. Rupanye lagi aktif.. he he syukur sesangat. so bila balik ipoh tempat berulang mestilah umak tok&tokwan nnye serta umah opah&atuk nyer...


ronda-ronda kat airport ipoh

vrommm....

sepahkan umah ayah.....

sedapnyer biskut maksu beli nie...

dah kenyang ... rehat jap

sedapnyer kalau dapat gigit ni... siaple ko fauzan.. tunggu maksu balik nanti

Read more...

Tima kacih

baru-baru ni klik office aku gi sabah. so bila balik adele habuan untuk kengkawan yg kat opis ni...


ni dari Dr Raheem

ni dr en mizi

ni pun dr en mizi


ni dari firdaus

Read more...
Loading...

  © Free Blogger Templates Nightingale by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP