eypoh....

12 February 2009

mg lepas balik ipoh coz aku bawa faidhi utk check up kat hospital raja permaisuri bainun. Alhamdulilah lepas ni dah takde check up lagi dengan dr pakar coz perkembangan faidhi ni memberangsangkan. ( utk yg tak tahu faidhi ni lalhir 7 bulan.. so baby pramatang) so dr nak pantau perkembangan dia takut tak sama dengan budak seusia. Rupanye lagi aktif.. he he syukur sesangat. so bila balik ipoh tempat berulang mestilah umak tok&tokwan nnye serta umah opah&atuk nyer...


ronda-ronda kat airport ipoh

vrommm....

sepahkan umah ayah.....

sedapnyer biskut maksu beli nie...

dah kenyang ... rehat jap

sedapnyer kalau dapat gigit ni... siaple ko fauzan.. tunggu maksu balik nanti

0 comments:

Loading...

  © Free Blogger Templates Nightingale by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP