ICTHE 09

30 November 2009

akhirnye seksaan dr thn lepas selesai gak... dr 22 hingga 25 nov tu .. bpaq khususnye & yg lelain geng upsi bertapak kat hotel legends bg menjayakan international conference on teaching & learning... benda ni dah mula dr thn lepas.. seingat aku aku minta quotation dr beberapa hotel ms nov 08 lagi... kat sana... mcm2 hal yg jadi.. tp syukur semuanye berjalan lancar..a de le sikit cacat cela.. mana ade benda semau nak perfect kan... yg pasti dah berjaya ... dah lega sikit... kerja lain lak menanti.... ms kat sana tu 23 hb tu ade dinner sbg majlis perasmian... kecewa gak ada meja kosong.. tp ape nak buat.. takkan nak pasa org dtg kan... yg pasti semua sekretariat dan yg lelain dah cuba terbaik bg menjayakannya.... buat semua tq atas kerjasama.. aku gak minta maap kalau ade yg terasa coz biasala kat sana.. bila dah naik letih semua benda nak kuar dr mulut nie....



Read more...

KONVOKESYEN TASKA UPSI 2009

Seronok jadi budak-budak zaman sekarang. kecik-kecik pun dah merasa konvo.. pakai jubah le... taska upsi buat konvo utk budak-budak kelas 4 tahun. so faidhi masih kat kelas 3 tahun .. jadinye kelas ni buat persembahan utk konvo kakak dan abg kelas 4 thn yg akan konvo tu.. he he he kelas faidhi buat persembahan nyanyian lagu alif ba ta... aku ni dr awal agak susah nak snap pic dia coz dr awal dia dah pesan kat aku... "ibu nak tgk ad nanti ibu tutup mata tau" alahai sayang camner le ibu nak tgk kalau tutup mata.... so nak tak nak aku terpaksa le jd cam penyamun curi-curi hendap ambik gmbr dia ms persembahan tu... mcm paparazzi je rasanye.. bukan ape kang dia tgk muka aku... mau dia bantai terjun terus lompat dr pentas tu... ( anak aku ni mmg tak nak aku tgk ape aktiviti dia di kelas atau ketika bersama kawan2( sebenarnye tak leh salah dia juga. coz ms aku dulu pun camtu... aku selalu pesan kat abah nagn emak jgn sesekali dtg ms persembahan ( ms tu pggl HARI PENYAMPAIAN HADIAH) atau hr sukan ekspecially kalau aku ade msk ape2 acara.. pelik akn.. org lain nak sgt ibu bapa dtg bg sokongan tp aku tidak.. yg aku bg cuma ms aku darjah 6 konon last ek rendah le kira taknak hampakan mak abah coz nak tgk anak dia menang dlm lumba lari...... pastu ms aku tingaktan 5.. sek teknik.. ms tu suakn buat kat stadium ipoh.. so aku bgle dtg psl nak tgk aku menang gak.. ha ha mari meriak...tp okle coz selalu kalau aku msk 5 acara.. mmg semua akan ade piala means tak emas, perak ke atau gangsa... aku dulu pelari handalan tau... jgn tak caya... ehh dah melalut lak... td cite psl konvo kan.. so layanzzz...


Read more...

19 nov itu birthday aku...



19 nov yg lepas adalah hari birthday aku... cite besday sendiri pun x sempat nak upload .. nmpk sgt malas giler kan.. aku bukan blogger tegar...ha ha ha ha.. apepun aku nak wish happy birthday utk diri aku sendiri... sempena besday aku ni aku doa sgt

  • Allah panjangkan umur & murah rezeki abah, mak, pak & mak mertua aku, hb aku, anak aku dan of coz lah aku sendiri
  • harap abah emak, mertua cepat dapat gi menunaikan haji
  • aku nak beranak lagi utk hb aku
  • moga aku menjadi hamba Allah, isteri, anak dan ibu yg baik utk anak-anak aku ... amin
ikutkan byk lagi le.. tp sebab dah terlepas pun kan... tak lupe... aku nak ucapkan bebanyak terima kasih kepada semua yg wish ekspecially staf BPAQ yang celebrate utk aku... tima kasih ye k anis buatkan kek yg sedap bangat tu.... tima kasih yana ngan k anis belanja semua sempena APC yang diterima...he he he... ekceli 20hb tu besday syima lak... budak praktikal kat opis aku ni.. so kitaoarang potong kek sesama ye...

Read more...

entry basi lagi...

18 November 2009

fuh berzaman tak update blog... sure org nyampah duk baca cite yg sama dan alasan yg sama... MALAS... ha ha ( tp ade ke org baca blog aku?)...
skrg ni ke'buzy' an tahap gaban coz mcm2 yg nak kena buat.. dr satu ke satu... dr keje opis smpile ke umah.. tambahan aku lak br pindah umah... huwaaa...sampai dah naik tepu kepala hotak... ooo time ni betoi aku rasa.. i need rest...

tp sblm semua tu aku still sempat ke MOTOGP bulan okt ari tu.. tujuan utama sure le nak bw faidhi merasa ke litar... kan budak kecik tu suka sgt sukan permotoran ni....







Read more...
Loading...

  © Free Blogger Templates Nightingale by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP