entry basi lagi...

18 November 2009

fuh berzaman tak update blog... sure org nyampah duk baca cite yg sama dan alasan yg sama... MALAS... ha ha ( tp ade ke org baca blog aku?)...
skrg ni ke'buzy' an tahap gaban coz mcm2 yg nak kena buat.. dr satu ke satu... dr keje opis smpile ke umah.. tambahan aku lak br pindah umah... huwaaa...sampai dah naik tepu kepala hotak... ooo time ni betoi aku rasa.. i need rest...

tp sblm semua tu aku still sempat ke MOTOGP bulan okt ari tu.. tujuan utama sure le nak bw faidhi merasa ke litar... kan budak kecik tu suka sgt sukan permotoran ni....







0 comments:

Loading...

  © Free Blogger Templates Nightingale by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP