tahun baru... azam baru???

31 December 2010

lagi beberapa jam je dah melangkah 2011.. cepat masa berlalu...
so aku 'happy new year' pada semua.. azam aku??? erm azam yg sama psl ade beberapa azam tahun lepas ni aku belum capai....... moga 2011 ade rezeki ..... ituuuu..... utk aku dan suami dan faidhi....

Read more...

congrats!!

30 December 2010


TAHNIAH TEAM MALAYSIA


walaupun pemain paling bernilai kali ni dapat kat captain indonesia.. tp bg aku dua-dua ni yang patut dapat... psl shahrul byk mencipta ruang utk safee hasilkan gol... khairul fahmi lakmmg keeper terbaik msia setakat ni.. ciri confident yg dia ade.... pastu dia ni aku tgk cool tak panas baran @ cepat marah rakan sepasukan lain...

Read more...

AKU NAK BAGITAHU 5

29 December 2010



ni sebenarnye tag.. aku tak kena tag ngan sesape tp aku dah2 kali nmpk tag ni... pertama kali kat blog apeape aje... then blog neenaanuar lak.. aku lak dha kering idea nak menulis blog.. so aku rasa baik aku layan je tag ni... menarik simpe je...


5 NAMA SAMARAN KAMU

  1. Lieza - ni semua kengkawan/rakan sekerja panggil cuma ade yg tukar jadi ija, lieja, kak lieza
  2. Adeq - family @ org yg kenal lama means dr aku sekolah rendah
  3. Sayang/ Cayang - he he he he ni mestile hubby yg panggil
  4. Ibu - ni hero kecik aku Faidhi panggil
  5. Comel - Org-org luar yg mesra dgn aku cam pakcik ikan, peniaga2 dekat kedai makan mak aku ( ni juga panggilan pertama hubby ms mula kenal aku & aku jual mahal tak bgth nama aku)

5 TARIKH PENTING
  1. 26 September 2003 - tarikh nikah aku ( ni gak sebenarnya tarikh due date Faidhi 26/9/2006 )
  2. 8 Ogos 2006 - tarikh Faidhi dilahirkan
  3. 19 November - tarikh lahir aku
  4. 22 Jun - tarikh lahir hubby
  5. 13 Mei 1998 - tarikh kejadian yg menyedihkan dlm seluruh family aku.... biarle yg terdekat saje tahu..

5 PERKARA AKU BUAT SEMALAM
  1. masak & basuh kain ( ni wajib hampir stp hari )
  2. tarik muka ngan hubby ( hubby bgth (esok) kira hari ni le dia kena oustation ke t'ganu)
  3. gaduh ngan Faidhi ( biasale otomen kena hari-hari tumpaskan raksasa )
  4. kira bajet psl mg ni kalau jadi nak melawat KEDAI NG lagi ha ha ha alasan itu kan ubat stress ( abang.. ampun bini mu mmg nafsu rakus ) - tak sedor diri sedangakan mg ni dah berabih utk yuran tadika faidhi, brg2 sek dia,
  5. ape lagi... 5 perkarayg diwajibkan tu ..... amin....

5 PERKARA BUAT ANDA GEMBIRA
  1. mestilah bila hubby & Faidhi sentiasa di sisi
  2. tengok perkembangan positif dari masa ke semasa hero kecik ku itu...dah makin besar rupanye...
  3. bila berada di kedai emas & kedai perfume ha ha ha
  4. berada di Ipoh umah mak abah...
  5. bila ku tahu aku ............ preggy lagi le (bila le agaknye nak dpt kegembiraan yg ini???)

5 SEBAB JAWAB SOALAN
  1. nak update blog yg dah bersawang
  2. nak release tension psl hubby takde... so mood keje kureng..... bos pun semua cuti .....
  3. tag ni simple & senang
  4. pasal tak kena tag... kerelaan sendiri nak buat kan ha ha ha
  5. suka suka le nak buat....

5 KAWAN UNTUK DITAG
  1. umi taufiq
  2. aku tetap aku - azura
  3. maha sayang
  4. mama ezureen
  5. sape yg rajin nak buat mcm aku... layanzzzzz

Read more...

ubat stress

14 December 2010

ubat stress aku ari tu aku dah dapat masa besday.... so kedai tu bagile ni kat aku mcm biasa souvenir dr kedai dia ha ha ha ha



lepas tu smlm ubat stress dapat lagi.. kali ni amik ko smpi 3 sekali.... duit yang tak byk nak diperabihkan......


dah mcm duta CK lak... kali ni aku beli semua CK punye... 2010 summer edition

Read more...

MOTOR SHOW 2010

09 December 2010

RATU PEMALAS BLOG KEMBALI MENG'UPDATE' BLOG...
Ha ha ha ..... aku bg panggilan utk diri sendiri...
entah kenapa mmg malas sgt
tambahan skrg aku mmg stress ngan keje
camner le aku nak tambah umat camni
betoi kata Dr.... stress leh jd punca kegagalan utk preggy
argh.. lupakan itu semua......

cuti Awal Muharram hari tu aku ngan Hubby bw hero kecik aku gi tgk Motor Show 2010
ikut plan nak ke tesco rawang je.. entah mcm mana ms aku nak sarung je tudung, hubby terus ckp.. kita gi motor show le.. aku pun ape lagi on je.. apatah lagi ksos emau ditanggung beres oleh hubby ha ha ha ha...... lagipun Faidhi mmg peminat ape saje kenderaan terutama kereta race & super bikes @ big bikes... mmg tak kelip le mata dia.....
so ... layan le antar gambar2 yg aku snap..... gambar penuh kat pesbuk le...













Read more...
Loading...

  © Free Blogger Templates Nightingale by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP