JAMUAN RAYA UPSI a.k.a' OPEN HOUSE'

30 November 2007

ni citer dah basi dah ni.. 9 nov 2007 tu, UPSI buat jamuan raya untuk staf & student upsi.. so thn ni Canselori kena jaga satay lak.. seperti biasale staf PPQ akan jadi org yg plg sibuk. antaranya aku ngan liana le.. biasale dah boss aku ni org kuat Canselori so anak-anak buah tu turut join jd org kuat. punyelah laku satay hj samuri tu.. sampai tak menang tangan nak bungkus, nak cedok kuah,.. nasib baik bakar satay kipas satay bukan tugas canselori.. itu hj samuri punye staf le kipas.

diana, liana, &????

aku & liana ( yg konon2 sibuk tp sempat gak berposing.)

nak satay?

zura yg serius!!!!

antara kawan-kawanku yg sibuk

aku yg letih+sibuk

urusetia & tetamu

urusetia yg kepenatan & kelaparan mencari makan

yana yg sibuk

p/s : ida.. tq kerana sudi ambik gambar2 nie..

Read more...

sambung daa....

selamat pagi.... ni sebenarnye sambungan smlm...huhuhu.. leh main sambung-sambung lak...
berbalik ps cite besday aku... aku rasa aku penah celebrate besday aku plg meriah pun thn 2000.. masa tu umur aku baru 18.. swett 18th katakan.. ingat lagi masa tu ramai betul yg dtg... makanan pun leh thn... melayang gak duit tp takpe berbaloi coz hadiah pun byk.. dan yg penting meriah...yg tak tahan masa tu berlaku lak masam muka, berpaling muka.. aku le pandai2 ajak semua rupanye walaupun dah ex-ex tp ade gak perasaan jealous sama sendiri.. yang nyata tak semua tu menjadi ngan aku... x last hubby aku sekarang bukanlah antara yg hadir masa parti tu.. apepun hubby aku tetap the best antara semua tu... aku bersyukur dia adalah jodohku. ehh dah melalut lak...

mg lepas balik ipoh.. coz aku ade interbiu kat JPN perak.. kalau dapat.. Alhamdulilah coz dptle aku tggl sekali ngan hubby. ade le rupa org berkeluarga. ahad nye ke Gunung Lang.. coz kawan hubby aku ni baru nak berjinak-jinak ngan dunia 'photographer' ni. so.. family, dia ngan family aku jdle model tak bergaji.. yg plg suka bergambar tentulah anak aku nagn anaknye (azim). dah cam model kanak-kanak lak. bila dipikirkan.. sape yg kena ambik gmbr model kanak2 sure penat giler.. mana taknye dengan nak kejar lagi, nak bagi diaorang tak bergerak sebelum snap lagi... pening-pening... x last ade le gmbr2 yg dia dah bg aku , aku tempek kat bwh nie...

my happy family

Faidhi

Faidhi ngan Hassan Azim

p/s : jan, kalau perlukan model tak bergaji lagi, jgn lupe calling-calling je kami... :-)




Read more...

NoVeMbEr................

29 November 2007

bulan november... bulan kelahiran aku.. em... tahun ni bertambah lagi umur aku... seperti thn-thn sebelum ni... ape yg aku pikirkan bila tiba besday aku TENTULAH... ape yg aku ade setakat ni ( maksudnye pencapaian hiduple).. tahun 2007... yg paling utama aku bersyukur kerana hingga saat ni Allah masih kurniakan umur dan kesihatan yg sihat utk aku...yg lain-lain...
1) thn ni aku sambut besday bersama hubby ngan baby aku.. (FARIZAL&FAIDHI)
2) aku still duk separate ngan hubby ( so weekend jelah jumpa)
3) mak ngan abah sihat (moga panjang umur dan sentiasa dalam keredhaanNya)
4) kojie dah kawin nagn org sarawak
5) shida still .....
6) hasrat aku nak continue study masih tak terlaksana
7) masih dpt maintain berat badan ideal ( cam dulu aku ni kurus sgt ) kalau leh nak berat sikit lagi :-)
8) emmm yg ni payah sikit nak ckp... teringin sgt nak hubby aku suprise ape2 sempena besday aku ( nmpk gayanye sampai bila2 pun aku tak kan dpt ni) **** tp apepun honestly aku still bersyukur coz hubby aku walauun dia tak romantik , tak ambik tahu psl tarikh2 penting( besday aku ke, anniversary kitaoarng ke.. etc) tp yg pasti dia leh terima aku seadanya.... dan aku still ingat ape dia buat masa aku pas bersalin Faidhi dulu.. "THANK YOU ABG"... LUV U!!!

p/s": cepatlak masa.. esok aku sambung lagi.. dah tak sempat nak sambung nie...

Read more...
Loading...

  © Free Blogger Templates Nightingale by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP