percutian ke???

05 February 2013

Cuti sekolah ujung tahun lepas aku tak dapat nak bawa anak aku ke mana-mana utk bercuti coz hubby outstation memanjang... nak marah pun x guna coz dia cari rezeki halal kan... bak kata mak aku utk sape? utk aku dan anak juga kan.. he he so redha jelah.. so first weekend bulan januari ari tu aku book gold coast morib ... jadile walaupun satu malam.. at least anak aku rasa happy...

 view dari balcony bilik
 view dari balcony bilik
 view dari balcony bilik
 petang layan main layang2
 sambung berendam dalam bilik

Read more...

ahli baru dah muncul...

01 February 2013

1 dis 2012 ari tu, wife abg aku selamat melahirkan baby boy. nama sikecik ni Fayyadh Amsyar. Baru ujung Januari 2013 ari tu aku berkesempatan tgk dia secara live. psl hb asyik oustation jadi aku pun x dpt nak blk ipoh. so minggu lepas aku berkesempatan balik ipoh. walaupun kejap...

dah dapat cium bau baby mula le aku meroyan balik mula le asyik duk pikir bila le rezeki aku ni ... hu hu .. rindunye bau baby.. bau buchuk macham.


..

Read more...
Loading...

  © Free Blogger Templates Nightingale by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP