TAGGED

28 April 2009

tagged ni kena ngan si bee dan k anis .. so aku jawab satu kira dah bayar utang nagn dua orang he he


1. Anda rasa anda hot?

hot ke aku? rasa cam selalu "naik" adalah kot.. apepun ni kena tanya kat hb ngan kengkawan


2.Upload gambar kegemaran anda

3. Kenapa anda suka gambar ini?

Surele suka coz ni gambar lepas diijabkabul.. hu hu lepas ni leh le peluk-peluk dah


Aku suka semua gambar faidhi tp ni yg latest yang diambil oleh jurugamabr bertauliah UPSI


4. Bila kali terakhir anda makan pizza?

Kalau pizza hut tak ingatle coz yg ingat last sekali gi masa gi Kursus Bitara nov2008. gi ngan k anis itupun sebenarnye aku tak makan pizza aku makan nasi arab.. he he AKU BUKAN PECINTA PIZZA


5.
Apa yang sedang anda buat selain daripada selesaikan tag ini?

tengah update aset inventori.. buat sikit-sikit ( ohh ULM ngape korang bg aku pening......)

6. Selain nama sendiri, anda suka dipanggil apa

Yg suka tak tahule... tp aku punye panggilan ni semua org lain yg beri ye..


LIEZA – sekolah hingga ke tempat keje


EJA – kawan sek teknik sahaja


DEQ JA – nama panggilan cintun masa kat asrama teluk intan


ADIK – panggilan dalam family coz aku anak bongsu


SAYANG – ni hb panggil dr kawin sampai skrg


COMEL – ni lak panggilan hb ms kenal smpi dekat nak kawin ( coz masa mula kenal aku tak bgth nama, konon jual mahal he he.. last2 dia buat panggilan suka hati dia..)


WATY - panggialn aku paling geli dan atk suak dengar org pggl.. seingat aku hanya dua org je yg pernah pggl aku dgn nama tu.. sorang cikgu kat sek rendah.. sorang lagi TP Kanan kat UPSI ni hu hu


7. Tag lagi 6 orang


sesape yg terbaca blog aku...dan masih belum penah kena tagged ni buatle.. hu hu

Read more...

erm.......

03 April 2009

mengantuknyer... tapi tak boleh nak tido... mcm nile selalu bila lunch jumaat. waktu rehat mmg panjang tp bg aku yg ambik masa untuk terlena ni mmg tak boleh tido. kang tido sekejap buat kepala aku pening so lebih baik aku cari aktiviti lainuntuk elakkan dari mengantuk... alang-alang aku dah post entry ni... meh kita layan dialog kat bawah ni .....

*NAMA DAN LOAKI KEJADIAN DIRAHSIAKAN.... he he TAKD EKENA MENGENA DENGAN YG HIDUP ATAUPUN YG MATI YEK)

hu hu di satu pagi yang tenang... dua org sahabat sedang berbual sambil touch up kan diri.. tiba-tiba

A : erm, yg ko pakai tu ape?

B: oo ni.. namanye eyeliner... (sambill melukis kat kelopak mata)

A: ooo... (diam sekejap)

A: aaaa.. ni pulak dipanggil ape ( sambil menunjuk ke arah bibir B)

B : ni... ni dipanggil lipliner.... ( tiba-tiba muncul idea nak kenakan org)

B :... (diam sekejap).... haaa... ada satu lagi kalau nak cuba tp harga dia mahal sikitle...

A : apa dia tu?

B: PLUSLINER..... ( sambil senyum)

A: itu ape... campuran kedua-dua ke? ( maksudnye leh guna both mata & mulut) ko takde ke?

B : (sambil memegang perut yg keras akibat menahan ketawa) MANA ADE...

A : ngape ko gelak-gelak nie... (sambil buat muka pelik)

B: mana mampu nak beli... itukan syarikat bas PLUSLINER... he he he (ketawa berdekah-dekah)

A: iskh... jahatnye kenakan org pagi2.......

Read more...
Loading...

  © Free Blogger Templates Nightingale by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP