TAGGED

28 April 2009

tagged ni kena ngan si bee dan k anis .. so aku jawab satu kira dah bayar utang nagn dua orang he he


1. Anda rasa anda hot?

hot ke aku? rasa cam selalu "naik" adalah kot.. apepun ni kena tanya kat hb ngan kengkawan


2.Upload gambar kegemaran anda

3. Kenapa anda suka gambar ini?

Surele suka coz ni gambar lepas diijabkabul.. hu hu lepas ni leh le peluk-peluk dah


Aku suka semua gambar faidhi tp ni yg latest yang diambil oleh jurugamabr bertauliah UPSI


4. Bila kali terakhir anda makan pizza?

Kalau pizza hut tak ingatle coz yg ingat last sekali gi masa gi Kursus Bitara nov2008. gi ngan k anis itupun sebenarnye aku tak makan pizza aku makan nasi arab.. he he AKU BUKAN PECINTA PIZZA


5.
Apa yang sedang anda buat selain daripada selesaikan tag ini?

tengah update aset inventori.. buat sikit-sikit ( ohh ULM ngape korang bg aku pening......)

6. Selain nama sendiri, anda suka dipanggil apa

Yg suka tak tahule... tp aku punye panggilan ni semua org lain yg beri ye..


LIEZA – sekolah hingga ke tempat keje


EJA – kawan sek teknik sahaja


DEQ JA – nama panggilan cintun masa kat asrama teluk intan


ADIK – panggilan dalam family coz aku anak bongsu


SAYANG – ni hb panggil dr kawin sampai skrg


COMEL – ni lak panggilan hb ms kenal smpi dekat nak kawin ( coz masa mula kenal aku tak bgth nama, konon jual mahal he he.. last2 dia buat panggilan suka hati dia..)


WATY - panggialn aku paling geli dan atk suak dengar org pggl.. seingat aku hanya dua org je yg pernah pggl aku dgn nama tu.. sorang cikgu kat sek rendah.. sorang lagi TP Kanan kat UPSI ni hu hu


7. Tag lagi 6 orang


sesape yg terbaca blog aku...dan masih belum penah kena tagged ni buatle.. hu hu

0 comments:

Loading...

  © Free Blogger Templates Nightingale by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP