yeah!!!!!!!!!!!!

26 August 2010


hari ni seronok sangat psl balik ipoh... ramadhan kali ni aku belum lagi merasa berbuka ngan family aku.. ekspecially ngan mak & abah le... kali ni cuti lama sikit sampai merdeka.... abih hati le aku... pastu le gi beli baju raya utk hero kecik aku tu..

Read more...

gambar raya

24 August 2010

he he puasa baru hari ke 14 dah ade gambar raya.. ekceli gambar ni diambil lagi awal masa ke ramadhan ke 6 lagi.. semua department ade sesi bergambar untuk dimasukkan dalam warta kampus nanti.....






Read more...

pening pening pening....

23 August 2010

lama gak tak berblog... bukan malas tp kesibukan di bulan puasa... mana nak kejar siapkan keje psl on time nak balik.. nak masak... pastu sibuk pulak dgn preparation nak audit sirim.... Alhamdulilah semua selesai dah. mcm tahun lepas gak NO NCR.. just OFI... .. so hari ni aku leh tumpukan pada keje-keje finance aku balik.. dan leh le aku jenguk blog kengkawan .....

kejap je dah 13 ramadhan.... hari ni aku mmg dah tak leh pikir ape menu nak masak untuk berbuka hari ni... tahun lepas aku catit menu stp hari.. so just pusing balik jelah.. ape teringin ye????

p/s : hari ni aku sedih & kecik hati.. pepagi td dah fikir nak publish je dlm blog kesedihan aku.. tp bila aku dah meluahkan pd seseorang yg mmg "positive thinking'" .. aku terus rasa cam ok.. maleh nak pikir dah... maleh nak cari gaduh.... benda dah jadi kan.... ingat "THINK +VE"

Read more...

SALAM RAMADHAN

10 August 2010

Read more...

8 ogos 2006 ~~~ 8 ogos 2010

09 August 2010

semalam 8 ogos 2010, genap usia hero ku Muhammad Nur Faidhi b. Farizal 4 tahun. Tahun ni aku tak buat majlis ape-ape pun. plan mmg nak buat tapi kesihatan aku kurang mengizinkan. dah seminggu aku demam. tp ni kategori dah ok. makan pun dah lalu. nasib baik jumaat lepas aku dah buat sambutan kecil-kecilan di taska . jadile buat Faidhi sambut dengan kengkawan nye... Sempena besday dia ni... aku doa anak aku jadi insan yang soleh, mentaati perintah Allah, ... jadi anak yang baik... yang dengar cakap... dan boleh jadi seoarang abang yang boleh jadi contoh pada adik-adik dia nanti....




~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

FAIDHI 4 BULAN

FAIDHI 4 TAHUN

Read more...
Loading...

  © Free Blogger Templates Nightingale by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP