rindu bangat!!!!!!!!!!!!

29 November 2010


aku rindu giler kat hero kesayangan ku ini ....... jarang sgt aku tido tanpa dia..... kali ni terpaksa gak psl nak attend meeting GAKUM di penang... sib baik esok dah balik.... FAIDHI.... IBU RINDU KAT FAIDHI........

ngape anak aku buat muka camni????

Read more...

HEPI BESDAY TO ??? aku le

19 November 2010


hari ni 19 November
... hari lahir aku yang ke 18... ngeh ngeh mari guling-guling gelak muntah hijau ye...


takde celebrate apepun... hadiah dr hubby ade.. he he he mcm tak caya.... hadiah aku beli utk diri aku sendiri pun ade.. boleh? esokle aku upload gmbr ye..

kat opis lak lepas blk lunch td... bebudak opis buat simple wish.. makan kek pastu kebetulan ade yg beli pisang grg, cucur udangle... so layanzzzz... wlpn simple aku terharu sgt psl mmg betul2 surprise.. tak sangka langsung.... tq kengkawan,... terutama liana a.k.a umi taufiq psl diale yg plan kan...

Read more...
Loading...

  © Free Blogger Templates Nightingale by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP