ok ke?

24 March 2011

so kengkawan ok ke?


ekceli aku dah post dah gmbr ni dlm pesbuk aku..t p saje nak share ngan rakan di blog.. aku ni mmg jenis tak suka berselendang/shawl yg beli2 melilit kepala.. apatah lagi yg nak di'pin' di kepala.. rasa semacam & tak selesa... lagi satu aku rasa muka aku dah macam bola le...tp ade sekali tu budak opis aku a.k.a protege aku. si eina ni beli kat opis sebelah so dia suh aku cuba.. dia kata tak yah pin kepala.. so sebab tak yah pin kepala aku setuju.. rupanye mmg senang.. siap aku cuma guna 1 pin sahaja.. yg penting selesa.... so aku beli le gak.. & rasa lepas ni nak cuba pakai lagi... psl muka kurang nmpk bulat.. pastu husband pun kata ok... nampak sedikit lagi muda.. ha ha ha ha

Read more...

sukan tadika-taska permata UPSI

15 March 2011

12 Mac 2011, sukan tahunan tadika-taska permata UPSI.. tahun ni excited lebih psl anak akud ah kategori tadika.. he he mmg semangat le aku jerit.. yg poyonye kata sukan tapi acara utk ibu "MENGANYAM KETUPAT"?? itu dah mcm acara hari keluarga..... aku idokle join.. kang aku join tahun depan pun belum tentu siap.. ha ha ha ha... beria le depa pesan suh pakai baju sukan lengkap.. ha ha ha aku join senamrobik jelah.. acara keluarga tak leh join psl hubby aku x dtg.. keje.. so aku nengok jelah... bg peluang org lain menang... ha ha ha
yg bestnye kali ni team anak aku TEAM ITIK... johan kedua-dua acara iaitu imbang pundi kacang.. bw bola pingpong... ibu yg over jerit...






Read more...

nyanyi bersama baby2 di taska..

09 March 2011

kanak-kanak kan mmg suka menyanyi.. so pepagi aktiviti di kelas baby adalah menyanyi.. kekadang di luar kelas supaya santai sikit.. so bial discuss nagn pengurus taska tu kitaorang rasa lagi happening kalau ade yg main gitar

tetiba aku teringat en mizie & the gang leh amin muzik.. saje tanya dia,,, & dia setuju nak main gitar utk bebudak tu.. so ahri ni adalah hari pertama.. so dah plan stp rabu depa akan main ... utk hari ni aku join psl malule dia nak terus ke sana kan...

dlm setengah jam jugak, yg kelakar bebudak tu semua terpegun diam je.. aku lak yg nyanyi lebih2... dah dekat ank abih br ade yg bangun nari le.. agaknye terkejut kot... baru first time kan... harap2 mg depan depa join bersungguh-sungguh...

buat en mizie & yus.. terima kasih byk kerana terima pelawaan aku.. walaupun tanpa bayaran.. Allah je balas budi baik korang ye... buat kwn dia.. Bob .. thanks psl sudi dtg amik gmbr




Read more...

any idea??

08 March 2011


mood mem'blog' amatle membuak-buak.. tp no idea ape nak dibebelkan.. so camner?

Read more...

hu hu tak sabar...

04 March 2011


kalau takde ape.. awal April ni InsyaAllah aku dapat le jejakkan kaki di kota kinabalu sabah, berjaya grab airasia punye promotion tu.. plg berjaya memujuk hubby pegi... hubby tu jenis susah nak cuti tapi apakan daya kena le cuti ikut kepala otak bini dia ni.. psl aku dah siap pesan.. kalau tak jadi ni byr balik 2x ganda duit flight ni...

Read more...
Loading...

  © Free Blogger Templates Nightingale by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP