AL FATIHAH buat si comel.. FARIZ

24 February 2012



Al Fatihah buat arwah...
tak mampu nak coret ape-ape... sebak... moga ibu bapa arwah diberi kekuatan menghadapi ujian yang sangat berat ni... 

nak tahu lebih lanjut pasal arwah boleh klik sini blog mazidul

Read more...

bukit bendera.... setelah lebih 20 tahun baru ku jejak kembali

14 February 2012

5 feb 2012 ari tu selepas kenduri kawin kami terus jalan-jalan di Penang... tempat utama nak tuju Bukit Bendera... skrg kan train baru .. so nk merasa naik.. dulu last aku pegi masa sekolah rendah... kereta api masa tu yg lama tu.. yg lembab nak mampus tu..... tp yg baru ni mmg selesa dan laju.. so berbaris panjang pun... tak lama dah dpt turn naik train tu... faidhi?? tok sah ckple dia punya teruja.. aku pun sama ha ha ha ha
  
tiket train. murah je 2 hala RM8 dewasa



 view dari atas



 





Read more...

jenguk baby Ayesha... anak eina & ayin

13 February 2012

bercuti panjang aku baru-baru ni... mcm2 hal aku buat... tp entry tu aku hold dulu... aku nak tempek dulu gambar anak eina.. Eina ni budak opis lama aku masa kat BPAQ.. kira dia ni kategori protege aku ha ha ha psl dia pggl aku mentor dia.. he he he

aku gi jenguk ari isnin tu..,.. panjang nama anaknye.. AAS,, yg aku ingat ayesha sofea .. depan aisyhi ke ape tah... he he he yg nyata mmg comel sangat... berat pun leh tahan masa lahir.. 3.45kg...  yang plg menggelikan hati gelagat anak aku le... punye suka.. nak cium le.. nak tangkap gmbr le... yg tak tahan pesanan dia pd baby sambil usap kepla baby.. " nanti dah besar jgn naik moto dgn mat rempit ye... tak baik"  ha ha ha ha .. gile aku ngan eina gelak... harap2 ade rezeki aku nanti... moga2 dia jd abang yg baik yang mampu melindungi adik-adik nya...

 

Read more...
Loading...

  © Free Blogger Templates Nightingale by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP