aku yg biol......

25 January 2010


betoi kata org .. penat otak lagi stress dr penat badan... penat badan.. bila setel keje mlm leh tido ngan lena... tp penat otak... mlm still susah nak lelap... mcm mana le plan nak menambah askar aku ni akan berjaya .. tp kalau boelh nak askar pompuan lak ....ha ha ha alamak dah lari tajuk le pulak... ok back to the story.... byk benda yg bermain kat fikiran aku... so sejak akhir2 ni aku lg kerap pening kepala... adakah aku ni yg masih negatif. ... tak leh terima suasana baru... tapi bukan setakat aku... bebudak lain ni pun sama.... kadanag aku confuse... aku ni kot yg byk sgt pikir... aku ni kot yg nak semuanya mcm dulu... aku ni kot yg nak keje berjalan cepat.... aku ni kot yg tak nak buang perasaan tak pueh hati aku nie...mcm-mcm lah.. cuma skrg aku kena positifkan diri.... relaxkan diri.... slowkan momentum sikit.... yg plg penting... niat.... niat... niat.. kena bersih.....

p/s :::::

  • he he perfume Elizabeth Arden yg aku rembat dah sampai... ( abg ampun ye... )
  • aku dah rembat hp lain lagi coz tensen hp aku asyik hang screen nye,,,, tobat nak pakai touch on screen lagi...

Read more...

TQVM

08 January 2010

hari ni ade buat makan-makan untuk majlis perpisahan k anis... so kat tg malim ni kan limited sikit tempat nak buat majlis2 ni ... apatah lg abg bos tu vegetarian so kenale cr tmpt yg sesuai... last2 decide mkn kat easy cafe.... so semua leh mkn.... yg tak best nye lupe bw kamera... so mmg takdele gmbr kenangan ke so layanzzzz makan je...
lepas dah mkn... ms nak blk tu k anis bg beg utk bg hadiah2 pd semua... org yg nk kuar lak yg bg hadiah... ekceli kitaoarang ade gak bg hadiah kat k anis... bg jam tgn... ... tu pun kesukaan dia selain dr perfume...
ms dia bg tu aku sempat gak peluk dia... dan errrm.. akhirnya gugur gak air mata aku... ms peluk dia ms tu aku rasa mmg mcm satu kehilangan.....kehilangan yg besar buat BPAQ jugak coz di mmg sorang yg mmg keje sepenuh hati... tak berkira langsung..... so org yg dpt dia either sebagai bos atau sbg anak buah mmg beruntung le.... bg aku mmg etrasa sgt coz aku dah keje nagn dia dr awal 2002... akule anak buah pertama dia kat UPSI ni.. dia le first officer aku di UPSI ni....aku dah anggap& sayang dia mcm ahli keluarga aku juga... betoi kata orang bila kita dah kehilangan baru kita terasa sgt betapa bernilai @ tak ternilai sesuatu tu... tp mcm abg bos ckp... itu terbaik utk k anis dan juga untuk kerjaya k anis.... so k anis good luck dlm semua hal...
bila blk tu bila aku buka je hadiah yg dia bg .. air mata aku menitis balik... dia bg aku perfume CK... mmg aku terharu ... coz dia tahu aku ni pun meroyan sikit bab2 perfume ni... bukan tu je ... aku dapat gak set mandian ELIANTO.. k anis terima kasih banyak tau.....


Read more...
Loading...

  © Free Blogger Templates Nightingale by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP