TQVM

08 January 2010

hari ni ade buat makan-makan untuk majlis perpisahan k anis... so kat tg malim ni kan limited sikit tempat nak buat majlis2 ni ... apatah lg abg bos tu vegetarian so kenale cr tmpt yg sesuai... last2 decide mkn kat easy cafe.... so semua leh mkn.... yg tak best nye lupe bw kamera... so mmg takdele gmbr kenangan ke so layanzzzz makan je...
lepas dah mkn... ms nak blk tu k anis bg beg utk bg hadiah2 pd semua... org yg nk kuar lak yg bg hadiah... ekceli kitaoarang ade gak bg hadiah kat k anis... bg jam tgn... ... tu pun kesukaan dia selain dr perfume...
ms dia bg tu aku sempat gak peluk dia... dan errrm.. akhirnya gugur gak air mata aku... ms peluk dia ms tu aku rasa mmg mcm satu kehilangan.....kehilangan yg besar buat BPAQ jugak coz di mmg sorang yg mmg keje sepenuh hati... tak berkira langsung..... so org yg dpt dia either sebagai bos atau sbg anak buah mmg beruntung le.... bg aku mmg etrasa sgt coz aku dah keje nagn dia dr awal 2002... akule anak buah pertama dia kat UPSI ni.. dia le first officer aku di UPSI ni....aku dah anggap& sayang dia mcm ahli keluarga aku juga... betoi kata orang bila kita dah kehilangan baru kita terasa sgt betapa bernilai @ tak ternilai sesuatu tu... tp mcm abg bos ckp... itu terbaik utk k anis dan juga untuk kerjaya k anis.... so k anis good luck dlm semua hal...
bila blk tu bila aku buka je hadiah yg dia bg .. air mata aku menitis balik... dia bg aku perfume CK... mmg aku terharu ... coz dia tahu aku ni pun meroyan sikit bab2 perfume ni... bukan tu je ... aku dapat gak set mandian ELIANTO.. k anis terima kasih banyak tau.....


0 comments:

Loading...

  © Free Blogger Templates Nightingale by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP