LayAnzzzzzzzzzzzzz

28 May 2008

he he bwh ni aku takde nak ngomel ape just nak tempek gambar-gambar yg ade aku snap selama aku tak update blog ni.... sebelum tu aku nak bebel sikit.. this someone le kan.. aku pun tak tahu ape yg dipikirnye.. yg pasti dia tak pikir org lain... dia ni suka sgt le park KETA dia tu betoi2 jln nak ke bilik baby taska tu ape kehalnye.. aku leh terima lagi kalau ari ujan ke, atau anak ko kategori baby.. atau ko tu ngah bw perut lagi ke ( mak buyung le). tabiat dia ni menyusahkan org lain coz terpaksa lak lalu himpit2 tepi keta dia tu ... kekadang sian aku tgk org yg mengangkut anak 2-3 org terpaksa susah payah nak lalu situ sebab KETA KO dah duk kat tengah2 tu. parking punyelah byk. ape salahnya park kat tmpt yg sepatutnye walaupun ko hanya nak antar anak ko tu je... ambik ms gak dlm 10-15 minit. yg penting PIKIR UTK ORG LAIN, JGN PIKIR KESENANGAN SENDIRI JE!!!!!!!! jgn lepas ni aku paste lak gmbr keta ko yg park kat tempat tak sepatutnye tu..... adios.........

faidhi ngan ayah kat genting

faidhi ngan ibu kat genting
faidhi ngan pose tersendiri

Read more...

nak buh tajuk ape ni???? HENTAM SAJALAH LABU...

ekceli aku mmg maleh giler nak update blog... tp disebabkan ari ni aku ngantuk giler coz aku jd penunggu opis ari ni (tggl sorang) aku pun carile jln agar mata ni tak pejam..... ditambah lak aku bengang + nak muntah masa lunch td... camni citernye... mcm biasale bila time lunch ni aku ngan azura gi le medan. ari ni menu aku bihun sup pasal pg td aku nak bedal nasi kerabu... tengah aku layan baik punye.. tiba-tiba selera aku tersentap.. satu bau sudah menusuk hidung aku.. Sesape yg kenal aku mmg tahule yg AKU NI MMG SENSITIF GILER BAB BAU2 YANG TAK MENYENANGKAN NI..... sekali aku pandang ke kanan... adele 2 org mamat ni berlainan bangsa. yg sorang ni dia punye bau bdn.. pphewsssssss... buat aku patah selera.. aku paham dgn pekerjaan kita yg berbeza ( means ade keje yg guna tenaga so byk peluh yg akan kuar) dan aku langsung tak niat nak perkecilkan sesape.. tp yg aku angin sesangat.. NGAPELAH KO GI LIPAT LENGAN BAJU KO YG ELOK2 DAH PENDEK TAKAT SIKU TU SMPI KE BAHU.. APE KE JADAHNYE??????? itule yg menyebabkan bau yg menyengat tu kuar........... pengajarannye utk pastikan kita pun tak jd camtu.. bila rasa dah over berpeluh tyle kengkawan kita yg rapat adakah bau kita tu dah mengganggu mereka...


Read more...
Loading...

  © Free Blogger Templates Nightingale by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP