(entry basi)... aku dah dapat...

29 May 2009

tajuk selingan tu pasai cite ni patut aku tepek dah lama... tp bila sindrom "M" melanda... biasale nak menaip punyele malas... diatambah lagi skrg kat opis ni tahap bizi yg buat kepala otak aku rasa nak berkecai.... kadang-kadang smpi tahap nak jerit psl tak tahu nak pulun buat kej mana yg dulu.. hu hu... kita tinggalkan dulu cite keje tu

sebenarnye aku nak tepek gmbr anak aku... ari tu kan aku duk beria nak beli kan si faidhi kasut boya tp takut tak muat... tp sebab kerakusan aku yg nak gak.. aku beli gak... hu hu bila smpi.. nampak dah mcm besar..... tp bila balik petang aku sarung je kat aki hero aku tu.. jeng jeng.. mua2 rupanye... aku tak sedar anak jantan aku dah makin membesar.. so kita layanzzz... gmbr dia..


p/s : kebetulan lak baju dia sedondon hari tu (oren & biru)




Read more...

tagged lagi maaa.....

16 May 2009

kena tagged lagi.. jawable.. aku pun suka gak layan tagged ni he he


1. org luar sana tak kenal siapa kamu. Perjelaskan siapa kamu?
nama penuh aku NORLIZAWATY SHAMSUDIN. aku ni kecik molek orgnye.. tapi aku selalu diibaratkan org sbg "kecil-kecil cili padi tp pedas..... (pikir sendirile ye). dah kawin ms umur aku nak msk 21. anak aku baru sorang lelaki. aku suka berkawan ngan semua org yang nak kawan nagn aku.

2. sikap kamu yang mantap?
aku ni mmg confidence dlm ape yg aku buat ( kekadang over confidence he he ). yg aku rasa nyata sekali aku ni suka memberikan idea dlm apa jua keadaan.. kononnye ade je jln yg aku nampak..
3. sikap kamu yang sangat jelek?
aku rasa aku ni mulut lazer sikit. aku tak reti arr nak cover2 ckp ekspecially kalau aku tak pueh hati atau ade benda yg tak betoi org ckp psl aku.. sure aku sound direct. aku jugak senang naik angin tp cepat cool... so kalau aku tengah berangin jgnle tegur.. biarkan je..
4. apa gadjet yg kamu selalu bawak?
takde... aku ade hp aku tu je...

5. dah berapa handphone kamu pakai selama nih? Senaraikan brandnye. Jenama handphone yang sedang kamu gunakan sekarang? Dah berapa lama?

aku rasa seingat aku jumlah semua 12

ni le semuanye :

yang memula sekali aku tak jumpe gambar nye tp aku ingat petak segiempat sama.. warna purple.. dia ade tulis GSM... he he itu akli pertama aku pakai tahun 1998. masa form 4. masa tu aku guna line 017 ( ADAM)








ni yg no 2



pastu aku tukar ni




pastu ni yg ke 3 tp warna hijau.. bunyinye tak tahan... lawak





ni aku pakai kejap je...






aku terus rembat ni.. ni kategori nagh top masa tu




masa trend org cr hp kecik.. aku pun kumpul duit beli ni



lepas tu nak upgrade lampu biru.. aku beli ni lak ms br launch.. sakit gak ms tu kuar harga dia 1.5k





ni hp yg first aku tukar lepas masuk keje UPSI

masa zaman duk layan cite sembilu.. aku geram tengok zed zaidy pki hp ni dlm cite tu.. tp dia pki yg 3650 .. aku tukar ambik ni


yg atas ni aku pakai sekali nagn bawah ni coz ms tu dua line

ni gatai first time teringin nak pakai flip...


sekarang aku pakai ni dari bulan puasa tahun lepas .. ni NOKIA N81 8GB



ni adu duk plan nak rembat hujung mei... tp aku rasa terpaksa tangguh coz aku terpesona dengan yg bawah ni SE idou



tp nak kena tg arr belum launch.. agak2 bila yer.. aku tak tahan... nanti ku pikir kan.. kengkawan tlgle bg opinion....




6. siapa best friend kamu?

best friend dr lahir ke dunia ramai.... tp yg terdekat skrg NOR AZURA ARSHAD dan NORLIANA MOHLI....

7.
siapa yang kamu sayang selain family?
siapa yek.... Allah itu wajib... dan semau yg sayang kat aku.. aku pun syg korang

8. lagik 10 tahun kamu jadi ape?
InsyaAllah masih isteri kepada FARIZAL HAMID dan ibu kepada MUHAMMAD NUR FAIDHI dan mudah-mudahan ibu kepada lagi 3-4 org anak... amin

9. kata-kata hikmah yang kamu pernah dengar dan paling suka?
kalau kira rasa kita tak buat jahat/tidak baik kepada pasangan kita.. insyaAllah dia pun mcm tu.. dan begitu jugakle sebaliknyer.... kalau kita tergerak nak "menggatal" jaga-jaga mungkin pasangan kita juga akan bertindak begitu..... Allah itu Maha Adil... ( ini ayat HB aku ms kitaorang dalam alam pertunangan coz sampai skrg kan kitaoarang still duk asing) itule yg aku pegang smpi skrg dlm mengukuhkan hubungan rumah tangga kitaorang..,


10. dalam blog kamu, sudah ada berapa followers?
baru 3.. coz br gak letak... takpun mmg tak ramai yg nak ikut.. he he

11. senaraikan follower yg paling kamu suka?(tak kira kuantiti).
semua ler


12. saya nak tag :


- zura (best friend kan)

- mahasayang

- mama ezureen

- k meg

- kualajepong

- k ai

- lieya latif

Read more...

SELAMAT HARI IBU

12 May 2009

hu hu seronoknye hari ibu tahun ni.. tahu pasal ape... hu hu pasal utk julung kali aku dapat something dr Muhammad Nur Faidhi he he anak kesayangan aku tu.. baru nak masuk 3 thn bulan ogos ni... terima kasih buat cikgu & pengasuh faidhi yang sama-sama buat benda ni.. Kalau anak aku je buat confirm jadi benda lain he he he.. apepun aku cukup suka .... cukup tersentuh...

Read more...
Loading...

  © Free Blogger Templates Nightingale by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP