tagged lagi maaa.....

16 May 2009

kena tagged lagi.. jawable.. aku pun suka gak layan tagged ni he he


1. org luar sana tak kenal siapa kamu. Perjelaskan siapa kamu?
nama penuh aku NORLIZAWATY SHAMSUDIN. aku ni kecik molek orgnye.. tapi aku selalu diibaratkan org sbg "kecil-kecil cili padi tp pedas..... (pikir sendirile ye). dah kawin ms umur aku nak msk 21. anak aku baru sorang lelaki. aku suka berkawan ngan semua org yang nak kawan nagn aku.

2. sikap kamu yang mantap?
aku ni mmg confidence dlm ape yg aku buat ( kekadang over confidence he he ). yg aku rasa nyata sekali aku ni suka memberikan idea dlm apa jua keadaan.. kononnye ade je jln yg aku nampak..
3. sikap kamu yang sangat jelek?
aku rasa aku ni mulut lazer sikit. aku tak reti arr nak cover2 ckp ekspecially kalau aku tak pueh hati atau ade benda yg tak betoi org ckp psl aku.. sure aku sound direct. aku jugak senang naik angin tp cepat cool... so kalau aku tengah berangin jgnle tegur.. biarkan je..
4. apa gadjet yg kamu selalu bawak?
takde... aku ade hp aku tu je...

5. dah berapa handphone kamu pakai selama nih? Senaraikan brandnye. Jenama handphone yang sedang kamu gunakan sekarang? Dah berapa lama?

aku rasa seingat aku jumlah semua 12

ni le semuanye :

yang memula sekali aku tak jumpe gambar nye tp aku ingat petak segiempat sama.. warna purple.. dia ade tulis GSM... he he itu akli pertama aku pakai tahun 1998. masa form 4. masa tu aku guna line 017 ( ADAM)








ni yg no 2



pastu aku tukar ni




pastu ni yg ke 3 tp warna hijau.. bunyinye tak tahan... lawak





ni aku pakai kejap je...






aku terus rembat ni.. ni kategori nagh top masa tu




masa trend org cr hp kecik.. aku pun kumpul duit beli ni



lepas tu nak upgrade lampu biru.. aku beli ni lak ms br launch.. sakit gak ms tu kuar harga dia 1.5k





ni hp yg first aku tukar lepas masuk keje UPSI

masa zaman duk layan cite sembilu.. aku geram tengok zed zaidy pki hp ni dlm cite tu.. tp dia pki yg 3650 .. aku tukar ambik ni


yg atas ni aku pakai sekali nagn bawah ni coz ms tu dua line

ni gatai first time teringin nak pakai flip...


sekarang aku pakai ni dari bulan puasa tahun lepas .. ni NOKIA N81 8GB



ni adu duk plan nak rembat hujung mei... tp aku rasa terpaksa tangguh coz aku terpesona dengan yg bawah ni SE idou



tp nak kena tg arr belum launch.. agak2 bila yer.. aku tak tahan... nanti ku pikir kan.. kengkawan tlgle bg opinion....




6. siapa best friend kamu?

best friend dr lahir ke dunia ramai.... tp yg terdekat skrg NOR AZURA ARSHAD dan NORLIANA MOHLI....

7.
siapa yang kamu sayang selain family?
siapa yek.... Allah itu wajib... dan semau yg sayang kat aku.. aku pun syg korang

8. lagik 10 tahun kamu jadi ape?
InsyaAllah masih isteri kepada FARIZAL HAMID dan ibu kepada MUHAMMAD NUR FAIDHI dan mudah-mudahan ibu kepada lagi 3-4 org anak... amin

9. kata-kata hikmah yang kamu pernah dengar dan paling suka?
kalau kira rasa kita tak buat jahat/tidak baik kepada pasangan kita.. insyaAllah dia pun mcm tu.. dan begitu jugakle sebaliknyer.... kalau kita tergerak nak "menggatal" jaga-jaga mungkin pasangan kita juga akan bertindak begitu..... Allah itu Maha Adil... ( ini ayat HB aku ms kitaorang dalam alam pertunangan coz sampai skrg kan kitaoarang still duk asing) itule yg aku pegang smpi skrg dlm mengukuhkan hubungan rumah tangga kitaorang..,


10. dalam blog kamu, sudah ada berapa followers?
baru 3.. coz br gak letak... takpun mmg tak ramai yg nak ikut.. he he

11. senaraikan follower yg paling kamu suka?(tak kira kuantiti).
semua ler


12. saya nak tag :


- zura (best friend kan)

- mahasayang

- mama ezureen

- k meg

- kualajepong

- k ai

- lieya latif

1 comments:

ai May 16, 2009 at 6:14 PM  

AYOYOOOOOOOOO.....


panjangnyeeeeeee..malas giler arr nk jawab. Boleh tak??? boleh laaa...kwang kwang kwang..

takpe, aku simpan + kumpul. bila sampai hari aku jawab tag, aku tayangkan ye..muahahahaha

TQ yang...

Loading...

  © Free Blogger Templates Nightingale by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP