nyanyi bersama baby2 di taska..

09 March 2011

kanak-kanak kan mmg suka menyanyi.. so pepagi aktiviti di kelas baby adalah menyanyi.. kekadang di luar kelas supaya santai sikit.. so bial discuss nagn pengurus taska tu kitaorang rasa lagi happening kalau ade yg main gitar

tetiba aku teringat en mizie & the gang leh amin muzik.. saje tanya dia,,, & dia setuju nak main gitar utk bebudak tu.. so ahri ni adalah hari pertama.. so dah plan stp rabu depa akan main ... utk hari ni aku join psl malule dia nak terus ke sana kan...

dlm setengah jam jugak, yg kelakar bebudak tu semua terpegun diam je.. aku lak yg nyanyi lebih2... dah dekat ank abih br ade yg bangun nari le.. agaknye terkejut kot... baru first time kan... harap2 mg depan depa join bersungguh-sungguh...

buat en mizie & yus.. terima kasih byk kerana terima pelawaan aku.. walaupun tanpa bayaran.. Allah je balas budi baik korang ye... buat kwn dia.. Bob .. thanks psl sudi dtg amik gmbr




2 comments:

aNAk mAnje March 19, 2011 at 5:30 PM  

hai madame liza..sori ya kami xsediakan game yang lagi power tok parent..nway..rase bangge lak tgok ade orang update blog pasal event yang kami handle..=).. nway anak madame, faidhi mmg cute!!=) next time kite arrange game best ye..no more ketupat..

MaDaM LiEzA March 26, 2011 at 8:21 PM  

thanx sudi jengah blog akak ye.. events korang handle best.. cuma acara uti ibu kurang menyengat.. anyway good job.. next time leh buat lagi... akak ni jenis lasak.. so acara yang memerlukan kehalusan tangan mmg failed.. ha ha ha manusia jenis kerastangan....

Loading...

  © Free Blogger Templates Nightingale by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP