NoVeMbEr................

29 November 2007

bulan november... bulan kelahiran aku.. em... tahun ni bertambah lagi umur aku... seperti thn-thn sebelum ni... ape yg aku pikirkan bila tiba besday aku TENTULAH... ape yg aku ade setakat ni ( maksudnye pencapaian hiduple).. tahun 2007... yg paling utama aku bersyukur kerana hingga saat ni Allah masih kurniakan umur dan kesihatan yg sihat utk aku...yg lain-lain...
1) thn ni aku sambut besday bersama hubby ngan baby aku.. (FARIZAL&FAIDHI)
2) aku still duk separate ngan hubby ( so weekend jelah jumpa)
3) mak ngan abah sihat (moga panjang umur dan sentiasa dalam keredhaanNya)
4) kojie dah kawin nagn org sarawak
5) shida still .....
6) hasrat aku nak continue study masih tak terlaksana
7) masih dpt maintain berat badan ideal ( cam dulu aku ni kurus sgt ) kalau leh nak berat sikit lagi :-)
8) emmm yg ni payah sikit nak ckp... teringin sgt nak hubby aku suprise ape2 sempena besday aku ( nmpk gayanye sampai bila2 pun aku tak kan dpt ni) **** tp apepun honestly aku still bersyukur coz hubby aku walauun dia tak romantik , tak ambik tahu psl tarikh2 penting( besday aku ke, anniversary kitaoarng ke.. etc) tp yg pasti dia leh terima aku seadanya.... dan aku still ingat ape dia buat masa aku pas bersalin Faidhi dulu.. "THANK YOU ABG"... LUV U!!!

p/s": cepatlak masa.. esok aku sambung lagi.. dah tak sempat nak sambung nie...

0 comments:

Loading...

  © Free Blogger Templates Nightingale by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP