JAMUAN RAYA UPSI a.k.a' OPEN HOUSE'

30 November 2007

ni citer dah basi dah ni.. 9 nov 2007 tu, UPSI buat jamuan raya untuk staf & student upsi.. so thn ni Canselori kena jaga satay lak.. seperti biasale staf PPQ akan jadi org yg plg sibuk. antaranya aku ngan liana le.. biasale dah boss aku ni org kuat Canselori so anak-anak buah tu turut join jd org kuat. punyelah laku satay hj samuri tu.. sampai tak menang tangan nak bungkus, nak cedok kuah,.. nasib baik bakar satay kipas satay bukan tugas canselori.. itu hj samuri punye staf le kipas.

diana, liana, &????

aku & liana ( yg konon2 sibuk tp sempat gak berposing.)

nak satay?

zura yg serius!!!!

antara kawan-kawanku yg sibuk

aku yg letih+sibuk

urusetia & tetamu

urusetia yg kepenatan & kelaparan mencari makan

yana yg sibuk

p/s : ida.. tq kerana sudi ambik gambar2 nie..

2 comments:

ieda December 3, 2007 at 1:57 PM  

nasib baik ade gak sebut name ida....dah la gambar ida x de,ni yg tension jadi perempuankamera ni...tq kak liza expose gmbr yg ida shoot......

MaDaM LiEzA December 6, 2007 at 11:09 AM  

takpe2 lain kali lieza lak ambik gmbr ida tau!!!

Loading...

  © Free Blogger Templates Nightingale by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP