AKU NAK BAGITAHU 5

29 December 2010



ni sebenarnye tag.. aku tak kena tag ngan sesape tp aku dah2 kali nmpk tag ni... pertama kali kat blog apeape aje... then blog neenaanuar lak.. aku lak dha kering idea nak menulis blog.. so aku rasa baik aku layan je tag ni... menarik simpe je...


5 NAMA SAMARAN KAMU

  1. Lieza - ni semua kengkawan/rakan sekerja panggil cuma ade yg tukar jadi ija, lieja, kak lieza
  2. Adeq - family @ org yg kenal lama means dr aku sekolah rendah
  3. Sayang/ Cayang - he he he he ni mestile hubby yg panggil
  4. Ibu - ni hero kecik aku Faidhi panggil
  5. Comel - Org-org luar yg mesra dgn aku cam pakcik ikan, peniaga2 dekat kedai makan mak aku ( ni juga panggilan pertama hubby ms mula kenal aku & aku jual mahal tak bgth nama aku)

5 TARIKH PENTING
  1. 26 September 2003 - tarikh nikah aku ( ni gak sebenarnya tarikh due date Faidhi 26/9/2006 )
  2. 8 Ogos 2006 - tarikh Faidhi dilahirkan
  3. 19 November - tarikh lahir aku
  4. 22 Jun - tarikh lahir hubby
  5. 13 Mei 1998 - tarikh kejadian yg menyedihkan dlm seluruh family aku.... biarle yg terdekat saje tahu..

5 PERKARA AKU BUAT SEMALAM
  1. masak & basuh kain ( ni wajib hampir stp hari )
  2. tarik muka ngan hubby ( hubby bgth (esok) kira hari ni le dia kena oustation ke t'ganu)
  3. gaduh ngan Faidhi ( biasale otomen kena hari-hari tumpaskan raksasa )
  4. kira bajet psl mg ni kalau jadi nak melawat KEDAI NG lagi ha ha ha alasan itu kan ubat stress ( abang.. ampun bini mu mmg nafsu rakus ) - tak sedor diri sedangakan mg ni dah berabih utk yuran tadika faidhi, brg2 sek dia,
  5. ape lagi... 5 perkarayg diwajibkan tu ..... amin....

5 PERKARA BUAT ANDA GEMBIRA
  1. mestilah bila hubby & Faidhi sentiasa di sisi
  2. tengok perkembangan positif dari masa ke semasa hero kecik ku itu...dah makin besar rupanye...
  3. bila berada di kedai emas & kedai perfume ha ha ha
  4. berada di Ipoh umah mak abah...
  5. bila ku tahu aku ............ preggy lagi le (bila le agaknye nak dpt kegembiraan yg ini???)

5 SEBAB JAWAB SOALAN
  1. nak update blog yg dah bersawang
  2. nak release tension psl hubby takde... so mood keje kureng..... bos pun semua cuti .....
  3. tag ni simple & senang
  4. pasal tak kena tag... kerelaan sendiri nak buat kan ha ha ha
  5. suka suka le nak buat....

5 KAWAN UNTUK DITAG
  1. umi taufiq
  2. aku tetap aku - azura
  3. maha sayang
  4. mama ezureen
  5. sape yg rajin nak buat mcm aku... layanzzzzz

0 comments:

Loading...

  © Free Blogger Templates Nightingale by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP