faidhi & fauzan

28 January 2009

Ni le gambar motor baru faidhi… dpt je motor ni ayat pertama faidhi disertai senyum kambingnyer “ mat empit!mat empit! ( mat rempit le maksudnye) apalagi bisingle aku... minta simpang malaikat 44 le jadi mat rempit. Kalau nak race biarle di litar betoi.. ganti valentino rossi ( si Dr tu ).. si faidhi ni mmg le tersangat suka tgk race motor @ kereta. Sebijik ikut ayahnye.... kalau bola atau cite kartun sebelah mata jelah dia pandang.. tp kalau ade race alamatnye tak leh tukar channel le jawabnyer...

Pas beli motor ni esoknyer aku & hb bw le dia ke padang polo utk dia buat perasmian secara besar-besaran motor dia ni... habis hati le anak bertuah aku tu... lepas nak dia pueh hati kitaoarang pun gi umah amk aku dgn ujuan ank tgk si fauzan atau nama barunye “shaolin boy” betoi tak muka dia dah sebijik muka tembam yg selalu berlakon cite cina shaolin tu????


mana nak mula ni


hu hu ngah top speed ni
inile harley davidson ku

rehat jap

shaolin boy hu hu
tido...bzzzz

0 comments:

Loading...

  © Free Blogger Templates Nightingale by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP