aku kena tagged daaa........

06 January 2009

he he dah kena tagged ngan k anis so.. jawable...


1.How has 2008 been for you in a nutshell?
Career wise – takde kot.. masih kat level tu gak.. hu hu

famiiy wise – happy life ngan adenye si nakal tu… plan 2009 cuba nak bg kawan kat dia lagi.. he he, tambah lagi sorang anak sedara si tembun Fauzan ( anak Koji)
Hobby wise – masa aku padat skrg hobi aku dah tak mandang…( ape hobi aku… tgk wayang, tgk bola le)

2.Apart from your family members, name one person who has made you happy in 2008.
sape yek….erm pengasuh2 anak aku kot coz diaoarang dah jaga Faidhi ngan baik…


3.Do you feel you are better off, or worse off than you were in 2007?

lagi ok dari thn lepas kot coz thn lepas blur 2 sikit bila pegang title ibu, tak reti nak bahagi masa as a wife & as a mum…. pastu kelam kabut bila ade ape2 jadi especially yg libatkan anak… cth demam.. skrg dah ok coz leh pikir ape patut buat kalau anak sakit.. so takde terus mengelabah….

4.Where was the best holiday trip for you in 2008?
Takde gi mana… Cuma 2007ade gak gi Kuchung.. tahun ni hanya gi Langkawi… tp best coz Faidhi dah pandai kan.. so macam2 ragam dia sepanjang percutian tu.


5. Name 3 positive things you have achieved in 2008.
i) aku rasa aku dapat buat keje opis aku dgn sepenuh hati ( aku rasa le)

ii) tahun ni aku dah libatkan diri dgn aktiviti persatuan kitaorang ( USIA )

iii) tahun ni aku rasa aku dah leh kawal sikit baran aku… so aku dah made a lot of new friend


6.Name the best movie you saw in 2008.

Dulu antu wayang, tp sejak faidhi lahir aku tak penah lagi jejak kaki ke panggung so layan dvd kat umah jelah…. cite yg best yek.. erm…Rambo 4 ( real dia punye perang tu ), Kungfu Panda ( aku suka comel sgt panda gemuk tu)

7.Name 5 friends that you have made in 2008
Semuale yg join Kursus Bitara Living 22 ari tu.. especially gourp CITRA En azlan, dr sadiah, amir, amirul, zam


8.What new year’s resolution for 2008 that you have not achieved?
ade ke yek.. ke aku mmg takde resolution yg betul- betul utk 2008??haa takde???


9.What would your new year’s resolution for 2009 be?
a) rasa cam dah teringin untuk tambah ahli keluarga… amin… tp aku berserah pada Yang Maha Kuasa kerana Dia lebih mengetahui.. kalau ade Alhamdulilah, kalau belum… maknanye kena usaha lagi

b) nak kembali bergaya cam dulu era 2000 ke 2003 dulu aku rajin touch up muka ni.. tp skrg ni tempek

foundation, bedak pastu calit lipstick je (bukanle bergaya sgt pun) tp at least org tak kata aku nmpk comot.. coz skrg aku sendiri rasa aku ni comot... MOMOTNYER!!!!!!!

c) nak bykkan bekalan untuk akhirat dan dunia gak....AMIN.....

1 comments:

JHaZKiTaRo January 13, 2009 at 7:45 AM  

a'kum.. salam dari bumi Dublin, Ireland.. saje2 je lompat2 blog org.. :)

Loading...

  © Free Blogger Templates Nightingale by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP