kad dari Faidhi

10 May 2010




ni le aku dapat dari hero kecik aku.. tengokle rupa dia warna tu sampai naik hilang tulisan... he he tapi apepun aku happy dan teruja dpt kad hasil tgn anak aku... tu yg syok antar anak ke taska coz tiap tahun ade je hasil tangan yang diberi sempena hari ibu, hari bapa....

5 comments:

A.I May 10, 2010 at 11:53 AM  

sronokkan dpt hadiah dari anak2. nak2 lagi benda tu hasil kerja tangan dowang. sweet sgt!

A.I May 10, 2010 at 11:54 AM  

eh, aku dah terima dah wrapping paper dari kau :P

wangi semerbak opis aku! miahahahahaha...tu baru aku lumur kt tangan. lom lagi satu badan. mau ada yg pitam wangi sgt. mekaseh tau :)

bizzonline May 12, 2010 at 7:31 AM  

wah..kreatip hero awk eh..smpi x nmpk tusan da..hihi.

____________________________
buat kak ai
kak Ai,xleh mangi2 sgt..duse..
larikkkkkkkkkkkkk

☆ lieya latif ☆ May 12, 2010 at 3:49 PM  

alahai so sweeeeettt....mau tak bunge2 hati dpt kad dari anak...biar pun projek sekolah tapi yg penting buat khas tuk kite kan....ohoooo...touching gitu hehehehhe......

MaDaM LiEzA May 13, 2010 at 9:57 AM  

k ai : mmg syok .. mcm dapat hadiah mahal giler je... he he tp itu lg tak ternilai sebenarnyer

bizzonline : mmg kreatif & inovatif .. smpi hilang word 'day' tu.. tp takpe kot maksudnye hari ibu adalah hari-hari kan....

lieya : aa walaupun tu idea cikgu tp yg penting hasil tangan anak kita kan....

Loading...

  © Free Blogger Templates Nightingale by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP