aaa... geramnye aku.......

26 July 2007


ni le first time rasanye aku nak ngamuk dlm blog aku nie... tension ade... sedih ade... geram ade.. nyesal ade... semuale ada... apa korang rasa kalau korang tolong orang sepenuh jiwa tanpa mengira penat... last-last jgn kata nak berterima kasih... lagi diperli ade.. walaupun tak semua yg buat camtu tapi sebab sorang BUDAK POMPUAN ni yg selama ni mmg dah terkenal ngan kegedikan dan kegatalan dia... yang memang tak sayang mulut... nasib baikle aku berjaya coolkan diri aku sendiri, kalau tak dah lama rasanye dia rasa pelempang aku nie.. kalau hal lain takpe... ni bab makanan .. tu yg aku berapi sesangat... ape dia ingat aku kemaruk sgt ngan makanan tu...kalau nak mangungkit pun pandangle kiri kanan dulu.. dia jgn ingat selama ni aku gelak je .. dia leh ckp suka hati dia.. kesabaran aku pun ade had gak.. tp yg aku tak tahannye.. mamat sorang ni lak yg beria-ria minta maaf .. awek ko ke? yp apsti aku mmg takkan maafkan pompuan merenyam ni selagi dia sendiri tak cari aku..... kepada .... nanti aku sumbat mulut ko ngan udang2 tu sampai muntah baru ko tahu!!!!!!!! jgn uji kesabaran aku lagi kalau ko rasa ko tak nak tgk aku naik hantu!!!!!!!!!!!

0 comments:

Loading...

  © Free Blogger Templates Nightingale by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP