akhirnya .. setelah berbulan tak boleh buka blog akibat di'hack'

11 December 2012


banyak cerita nak share.. semangat nak berblog kembali... tiba2 je blog boleh dibuka kembali.. dah frust giler bila buka je add blog ni kuar web lain.. suh member IT tolong check, dia kata dah kena hack.. alternatifnya kena buka blog baru.. terus aku sentap tak mo berblog dah... tapi Alhamdulilah tetiba buka hari ni boleh dah ...so nak cari masa dan idea nak masukkan post2 yang basi tapi tak kira nak share gak.....

2 comments:

inazamri December 11, 2012 at 4:41 PM  

selamat kembali ke dunia blogging.harapnye lepas ni takde la kes hack2 lg.mmg sakit ati kalau kena buka blog baru lain kan.

Si Nyalir January 4, 2013 at 12:17 PM  

Hai.. Selamat Menulis. Visit me back if you dont mind. i Like your blog.

Loading...

  © Free Blogger Templates Nightingale by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP