Sedih+kecewa+terkilan++++++++++

08 August 2007


macam mana nak mulakan nie... pagi td balik dr klinik bergegas terus ke upsi masuk keje coz ari ni ade hari pemasyhuran library upsi. abih je masuk pejabat.. lunch time kuar balik gi pekan beli kek untuk besday boy 'Faidhi'
Balik dr pekan masuk je pejabat bermulale episod menyentap hati aku ni.. Nak kata marah tak juga.. tp aku tak tahu ape yg aku rasa. Terkilan sangat bila dgr boss aku kata dia angin bila big boss tak pasal luahkan perkara tak puas hati pasal staff dia kat boss aku nie. Ngape dia tak marah kitaoarang direct tanpa marah pada boss aku ni. For my big boss,,,, honestly dah betahun aku keje ngan boss aku ni aku tak penah pikir nak ambik kesempatan bila bos aku ni takde. kalau aku nak buat dari dulu aku buat perangai. For my boss aku tahu dia mmg perfectionist mcm yg dia penah bgth. dan sejak tu aku dan yg lain cuba belajar utk buat keje seperti yang dia nak.. yang pasti percayalah tak penah niat nak ambik kesempatan bila boss takde nak ngulat or whatever lah yang dia rasa tak patut buat.... BIG BOSS TOLONGLE JGN CKP PUSING2!!!!! PENING!!!! aku harap sgt andai kata boss atau big boss aku ni dapat staf baru.. harap2 staf tu beribu kali lebih bagus dari anak buah yg sekarang.....yang sanggup keje siang malam tanpa berkira.... yang tak kuar minum pagi.... (walaupun aku dan yana tak gak minum pagi di luar) tp mungkin kitaoarang ni degil gak beli pagi2 before masuk pejabat.... for my boss kalau terbaca ni.. tiada niat nak sakitkan hati sesiapa cuma luahan utuk hilangkan stress,,,, yang penting hidup kena enjoy.......adiossss......

0 comments:

Loading...

  © Free Blogger Templates Nightingale by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP