aKu LaK kEnA tAgGeD

29 January 2008

aku telah ditagged oleh k' aneez

The Rules:
1. Link to your tagger and post these rules.
2. List eight (8) random facts about yourself.
3. Tag eight people at the end of this post and list their names.
4. Let them know they've been tagged by leaving them a comment on their blogs.

List eight (8) random facts about myself:

  • aku penah cuba kekononnye nak bunuh dirile b'coz aku dapat 3A1B dlm UPSR tahun 1989. masa tu aku ni antara calon harapan sekolah le utk score 4A.. he he he.. lawak betoi bila aku ingat.. Bodohkan aku?? nasib baik aku membuktikan aku tak sebodoh tu bila aku x jd guna pencakar sampah tu rodak tengkuk aku...
  • sampai sekarang org yg tak kenal aku (kali pertama cakap) takkan percaya aku ni isteri & ibu orang.. he he kekadang perasan gak...
  • prestasi akademik aku merundum masa start form 4. masa tu aku sibuk duk menceburi bidang arena motor (lumba haram.. wakakaka...) nasib baik tiada kejadian buruk menimpa sepanjang tu tp kejap je pas sekolah aku berubah terus.... jd yg lebih elok.. mungkin menyesal coz aku tak ditawarkan ke mana IPTA walaupun result SPM aku leh tahan. so aku rasa perlu perubahan untuk majukan diri.
  • aku start keje sebaik saja aku tamat SPM paper Add Math 2. paper tu tamat 11.30.. aku start keje pukul 3.00pm di Hotel SYuen Ipoh.
  • mak aku sendiri gelar aku "singa betina' bila ade org nak propose aku. dia mesti sedarkan org tu dengan soalan "dah pikir panjang ke nak ngan anak makcik ni?" ade ke patut tp seorang emak paling memahami anaknya. nasib baik hubby aku sekarang x ditanya soalan tu coz masa tu aku ni dah baik sikit kot... he he he
  • jangan tak caya aku penah digelakkan oleh seoarang penemuduga bila dia tgk sijil aku... bayangkan mula dia tgk sijil olahraga/sukan, pastu sijil taekwondo wakil daerah.. tup-tup ade lak sijil BORIA peringkat negeri lagi.. tu yang tak tahan tu... Percayale..aku leh menari tau.... (tp semua bakat aku dah pendam sejak keje ni takut org ingat giler publisiti lak)
  • org tengok perwatakan aku ni cam brutal giler tapi hakikatnya....ssssssssssshhhhhhh. yang tahu tu.. tahule
  • aku penah jd penginap setia wad bersalin hospital besar ipoh masa nak bersalin faidhi dulu. bayangkan2 bulan aku duk situ sampai dah ngam giler ngan Dr & nurse kat ctu. Siap leh kirim2 beli makanan lagi..
dan 8 rg yg aku nak tag lak... nobody!!!!!!!


0 comments:

Loading...

  © Free Blogger Templates Nightingale by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP