" ~MUKA~ COPY PASTE CONTEST"

10 December 2009

Org ber contest .. aku pun nak gak kan... so ni contest aku kali ini.....

" ~MUKA ~ COPY PASTE CONTEST"

Syarat-syaratnye..

  • MESTI jd follower blog riezalieza
  • Buat entry psl contest ni.... sticky mode tau... hingga 1 Muharram 1431H ( ni tanpa paksaan… kalau buat ade extra marks
  • Extra marks lagi KALAU add link http://riezalieza.blogspot.com ke blog anda


Cara-caranye :

  • Letak gmbr anda bersama anak anda @ bersama mak anda @ bersama bapak anda yg nampak persamaan rupa paras/gaya ke.. ibarat org “EH U ALL NI CAM COPY PASTE LE” maksudnya sebijik le.. adik beradik tak aci tau... mana leh kembar sure sama kan...
  • Kalau muka korang tak sama muka anak ke atau muka korang punye parents.. korang leh le pertaruhkan gmbr suami@isteri anda TETAPI tetap bersama anak anda atau mak bapak diaorang le he he he.. ade paham????
  • Extra marks yg byk kalau turun temurun … MAKNANYANYE.. korang sama muka mak korang.. anak korang sama muka korang.. so ade 3 yg sama kan…( nenek + ibu + anak ) tp kenale letak gambar gak…sbg bukti

* TARIKH TUTUP CONTEST PADA 16 DIS 2009

* KEPUTUSAN ADALAH MUKTAMAD

* PEMENANG MUNGKIN LEBIH DR SEORANG … ( PERTAMA,KEDUA, KETIGA)

*SILA TINGGALKAN KOMEN DAN JEJAK KORANG YE.. KALAU TAK CAMNER AKU
NAK CARI KORANG

* YG PENTING HADIAH NYE.... SURPRISE!!!!!!!!!!

4 comments:

Rosidah Hj. Romli December 12, 2009 at 1:53 PM  

salam...nak join contest nie link nya

http://damiafamily.blogspot.com/2009/12/muka-copy-paste-contest.html

nanti terjah ye...kalu tak cukup syarat inform le

TQ...moga berjaya

diya December 15, 2009 at 3:42 PM  

NAK JOIN GAK
APA2 YG KURANG.. CKP YE

DTGLAH MENJENGUK..

http://diyalova84.blogspot.com/2009/12/muka-copy-paste-contest.html

oYa December 15, 2009 at 4:30 PM  

SALAM KENAL LIEZA..SILALAH TERJAH EK

http://slamzer.blogspot.com/2009/11/muka-copy-paste-contest.html

HARAP2 CKP SYARAT..FUH3X

K@$iH @ZURA December 15, 2009 at 5:55 PM  

aku pun dh masuk contest ko gak...

Loading...

  © Free Blogger Templates Nightingale by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP