muka ku era klasik....

04 December 2009

ekceli dah lama aku edit gmbr ni... dah terperuk je dlm pc aku ni.. tp bila ramai yg tgk kata muka aku ni mmg masyuk yg klasik ni... ye ke .. so ape pendapat korang...


he he agak2 korang yang mana plg nampak real??? yg last sekali tu gmbr hb aku... gmbr faidhi aku buat gak tp versi pompuan... so tak sesuai nak tepek... sian anak bujang aku .....

2 comments:

Anonymous December 8, 2009 at 10:31 AM  

ajun: alahai..comey2 belaka, mmg kena ngan rambut tu, hehe

ApasH December 11, 2009 at 8:32 AM  

yg plg nmpk real gambar 1st tu..yg pakai spec..

Loading...

  © Free Blogger Templates Nightingale by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP