dah siap dah....

28 September 2010

aku dah dapat beg yg aku tempah kat member aku ni .. beg ni kecik je muat2 aku masuk purse dan hp aku serta kunci... aku mmg nak size ni psl sblm ni kalau beli siap tak cantik... ni leh ikut citarasa aku... yg plg terkezut harga dia... ni aku dapat RM8 je... beli kat kedai yang tak cantik tu pun dlm RM 10-RM15... beg ni aku guna bila nak kuar pg kedai ke, pasar ke... sennag ckp.. kuar yg dekat2.. beg ni simple tp berguna... so sape nak leh terjah blog dia & order..

p/s : honestly mmg aku pueh hati ngan hasil kerja tangan dia... dan aku rasa aku akan tempah lagi.. ngah pikir nak beg size ape pulak... he he he



TARA!!!!!!!!!!!!!! cantik kan...

0 comments:

Loading...

  © Free Blogger Templates Nightingale by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP