TOPSYTURVYMUM FIRST LUCKY DRAW!!!!!!

28 September 2010

NI ADALAH STICKY MODE... UTK ENTRY TERBARU SILA SCROLL BAWAH YE

TOPSYTURVYMUM FIRST LUCKY DRAW!

INI HADIAHNYERR..

TENG TENG TENG!


16 Pc Dinner Set
Click on above image to view full picture

Product Information
4 Dinner Plates, 4 Bread & Butter Plates, 4 Soup / Cereal Bowls, 4 Stoneware Mugs

Item Code
1065856

Weight
4,275g

Category
Dinnerware

Pattern
Geometric

Product Description
Corelle Dinnerware range is break, chip, scratch and stain resistant.
Its made from a unique material called Vitrelle
which compresses two layers of different glass compositions, so it's incredibly tough.
It's microwave, Dishwasher and oven safe

Syarat-syarat penyertaan:

1. Anda adalah seorang blogger ~ pasti... mehle ramai-ramai jenguk
2. Beralamat/mempunyai alamat di Malaysia ~ leh tengok mykad he he
(Bermakna yang berada di luar negara juga boleh menyertai kalau ada alamat di Malaysia.)
3. Penyertaan mesti dibuat di dalam bentuk entry secara STICKY POST di blog anda.
Caranya, copy je la entry ni.(1 blog cuma layak masuk satu penyertaan sahaja.)~ dah buat
4. Setelah siap buat entry, sila hantar link penyertaan anda di ruangan komen entry ini.
(Nanti aku masukkan link blog anda kat entry ni)~ dah buat
5. Tarikh tutupnya adalah bila-bila masa sahaja dalam minggu ni(Sebelum Isnin depan 04/10/2010).
Aku akan buat entry kalau dah tutup. Bila dah tutup, maka boleh hilangkan sticky post tu.
6. Pemenang akan dipilih DI SINI

TUAH AYAM NAMPAK DI KAKI

TUAH ANDA SIAPA YANG TAHU

0 comments:

Loading...

  © Free Blogger Templates Nightingale by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP