tetiba kami tak sehaluan.......

16 June 2010


blog makin bersawang. skrg ni busy + mengantuk.. busy duk ngemas opis psl opis nak direnovate lagi so kami semua kena kemas.. ni renovate hampir keseluruhan so kena le ngemas bagai nak gila... lagi satu psl masuk opis kadang-kadang mcm di awangan.. tidurku terganggu ... sepanjang world cup ni mmg kami 3 beranak tido di ruang tamu ngadap tv... 12 lebih tido.. pastu tido terganggu dgn alarm yg diset hb kul 2.25.. so aku pun wlpn kdg tak niat nak tgk game awal subuh tu terpaksa gak layan.. kadang2 terlelap gak ha ha ha ha..... dari mula world cup.. aku & hb sentiasa di pihak yang sama means sokong team yg sama... jadi takdele gaduh ... tetapi malam td hb ku beralih arah,,, bila Portugal vs Ivory Coast.. (Côte d'lvoire) aku for sure le sokong Portugal psl Bf aku ade di situ... kwang!kwang! tp sakit hati betoi pasal sian dia asyik kena tackle.. pastu tak leh nak try sangat psl dia dah "dikunci" ... bygkan 3 org yg jaga dia...nmpk sgt depa takut akan kehebatan dia.... ha ha ha ha.. kesudahan nasib baik seri tanpa jaringan.. kalau tak aku dah ckp kat hb... kalau portugal kalah aku tak mau ckp ngan dia... boleh camtu???...... kemudian kami kembali sehaluan bila game kul 2.30 pagi itu... brasil vs korea utara... brasil menang!!!! yes !! yes!!!... utk world cup mmg dr dulu team pilihan adalah brasill.. tetapi pemain pilihan mestilah hero ku itu....... cristiano ronaldo....

tak tahan nengoknyer!!!

2 comments:

☆ lieya latif ☆ June 21, 2010 at 12:21 PM  

laaaaaaaaaaaaaaaa...ingatkan tak sehaluan ape tadi...bikin suspen jek tau heheehehe

bagus tul ...laki bini minat bola....lieya tak dpt nyeeee....biar jek hubby layan sorang2, daku cepat2 ajak mia mija layan tv dlm bilik heheeheh

MaDaM LiEzA June 21, 2010 at 2:18 PM  

ha ha ... tajuk kena bg gempaq....
tp mmg betoi... mlm tu angin je.. beria je dia sokong ivory coast,,, yg benarnye dia saje nak bg bini dia panas... yelah bini dia bukan khusyuk tgk games tu tp duk tgk hero pujaan... yg dia angin bila org tackle je ronaldo lieza punye ngamuk siap maki2... ops.. emo sekejap...

Loading...

  © Free Blogger Templates Nightingale by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP