yang mana satu pilihanku?????

25 June 2010

malam ni aku keliru lagi.. malam ni pasukan BF ku itu bertemu pasukan pilihan ku....

brasil
vs
portugal
??????

dah le malam tadi aku tak lena tido gara-gara Italy kalah... yg geram kalah macam tak fair.. ikutkan gol pertama tu boleh dikira pasal... kalau tgk ulangan real-real bola tu dah lepas line... defend tu cuit kuar balik.... angin angin... dahle keeper slovakia tu mcm g@mp%ng%.. kalau jumpe nk je aku ludah muka dia... ha ha ha emosi kembali emnyerang!!!!

3 comments:

lunar wolf June 25, 2010 at 10:24 AM  

..brasil!!..ahahaha..atleast cam bahagia gak r nk sokong~..

team2 fav, spain ngn england, cam tak lalu je dah nk sokong~..cam sedyh je tgk depa main~..uhuhuhuu

MaDaM LiEzA June 25, 2010 at 4:08 PM  

mmg brasil tu team pilihan .... coz diaoarang main kan ala-ala santai .. samba gitu...
he he england tu mmg takde kat hati... psl tak suka tengok rooney.. nyampah gitu... ha ha ha ha .. psl dia jugak tak suka MU....

☆ lieya latif ☆ June 30, 2010 at 9:36 AM  

bagus tul lieza layan bola...lieya plak, hubby tgk bola, lieya lari tgk tv dlm bilik ngan mia n mija hahahaaha.....

rasenye brazil kot tahun nie!

Loading...

  © Free Blogger Templates Nightingale by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP