lagi cuti-cuti port dickson

16 January 2012

hari Ahad tu lepas berendam berjam-jam...akhirnya tanpa paksaan hero kecik aku si Faidhi tu kuar dari kolam. senang keje aku nak berkemas untuk check out... lega rasanya... lepas check out tu kami bercadang nak singgah di Muzium Tentera Darat Port Dickson. Dah alang-alang ke PD.. better singgah di tempat yang menarik kan... so kami singgah di muzium tu.. Faidhi sangat teruja bila kat luar je dah nampak helikopter.. kereta kebal... dan mcm2 lagi kenderaan askar kan... masuk adalah PERCUMA... terkejut aku.. jarang ade tempat free kan.. nak kencing pun skrg kena bayar kan...











0 comments:

Loading...

  © Free Blogger Templates Nightingale by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP