SELAMAT HARI LAHIR HUBBY KUCAYANG

23 June 2009


Semalam 22 Jun besday hubby kucayang. Tahun ni time besday hubby aku tak dapat wish depan2 coz hari isnin kan. hb kat ipoh aku kat tg malim.. tapi subuh2 aku dah sms wish. masuk opis baru aku call. tp mlm tu sempat gak aku merajuk ngan hb. ngade2 je nak merajuk tp benda kecik je.. hb aku belanja kengkawan makan western food, aku jeles lak. he he. so hb janji nanti aku blk ipoh dia bw aku ngan faidhi makan kat tempat tu gak.. thn ni aku tak sempat lagi nak beli present utk hb. idea pun belum ade.. he he.. tunggule ape terlintas nak beli nanti... cuma yang aku nak hb tahu :

  • aku sayang sgt kat dia
  • tima kasih sebab sabar dengan segala karenah sayang yg kadangkala mencapai tahap maksima kesabaran
  • moga jodoh kita kekal bahagia dunia akhirat
  • he he tima kasih sebab paham.. "PAYUNG ROSAK LE ABG, KITA GI NG KAMARUDDIN YE..." (sesape yg faham... fahamle ayat ni)

0 comments:

Loading...

  © Free Blogger Templates Nightingale by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP