HAPPY BELATED BESDAY AZURA a.k.a ZURAKECHIK

14 August 2009

12 ogos besday zurakechik ( gelaran aku bg walaupun aku pun kecik ha ha ha)... tp dah ansib zura kan aku ni bkn ejnis yg reti or suka buat surprise ke atau ape2.. so aku just wish di samping doa yang baik2 utk dia.... so as a gift aku belanja dia makan pizza hut... motif sebenar aku nak ajar dia mkn or pelbagaikan makanan dia... coz kalau u all nak tahu zura ni spesis yg tak berani nak cuba mkn benda2 pelik ( buat katak or yg seangkatan.. pelik means mcm sosej, pizza).. ms mula aku kenal dia.. leh kira nagn jari ape benda yg dia mkn... tp sejak kwn nagn aku semau dia cuba bedal coz aku akan paksa.. rugi akn aklau tak cuba pelbagai makanan... he he
tp akli ni berbaloi belanja dia coz mmg dai elh perabihkan semua... he he







0 comments:

Loading...

  © Free Blogger Templates Nightingale by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP