SELAMAT ULANGTAHUN YG KE 3 'MUHAMMAD NUR FAIDHI'

09 August 2009

Semalam 8 Ogos .. besday anak kesayangan aku yg ke 3. so plan nak buat majlis kecil-kecilan, Alhamdulilah berjalan lancar seperti yg dirancang.. cuma dlm kul 4pm tu dah gelap ingat nak ujan.. nasib baik dkt kul 5 tu cuaca kembali cerah...
thanx pada yg hadir, yang tak dpt hadir tu takpelah.. aku faham masing2 ade hal yg tak leh elak..
smpi mlm ade yg dtg... makanan pun Alhamdulilah takde yg bazir...maleh nak berceloteh panjang just enjoy gmbr sekitar majlis tu... tp idokle aku upload semua.. nak byk2 kena tgk kat fb dan friendster aku le....



0 comments:

Loading...

  © Free Blogger Templates Nightingale by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP