dia datang lagi... abihle mata ku

30 April 2010

dia datang lagi.. ape yang datang???

jeng
jeng
jeng

*
*
*
*
*
*
*

*


inile yang nak datang yang buat aku laki bini akan berjaga ... ha ha ha..
sib baik thn ni world cup belum pregnant coz masa 2006 aku ngah pregnant, habis je world cup sampai aku bleeding.. dr scan dr siap sound dr kata ni mesti kes asyik tgk bola pasal masa scan anak aku duk beria tendang...
masa tahun 2002 tak yah berjaga coz masa tu kan buat kat korea/japan so masa lebih kurang .. jadi games ade yg waktu petang le..awal malam le
tahun ni macam mana pulak???


3 comments:

☆ lieya latif ☆ April 30, 2010 at 9:54 AM  

huyoooooo bagus betul laki bini minat bola hah...lieya ni mmg jgn harap laaaa....so hubby tgk bola pun sorang2 ....lieya n anak2 lari masuk tgk tv dlm bilik wakaakakakakak

ieda April 30, 2010 at 10:25 AM  

wah...peminat fanatik ni...tp best la sb hbby pun minat jg..kalau minat team yg berbeza lg meriah kan..

MaDaM LiEzA April 30, 2010 at 12:18 PM  

he he mmg antu sikit bab2 bola ni.. hubby tu bola & race motor mmg antu sesangatttttttttt.....tp hero tu tak minat bola.. dia layan race keta @ motor je.. kalau itu jgn harap nak tukar chanel mau dia ngamuk giler.. tu ari tu bw gi sepang layan gp.. gi stadium tgk bola mau dia buat bodoh je...

Loading...

  © Free Blogger Templates Nightingale by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP