MENU HARI MINGGU...

29 April 2010

he he dah basi dah cite ni.. tapi tak kira nak tempek gak.. ekceli kali ni bukan sindrom "M" yang melanda.. tp aku bizi tahap gaban kat opis.. so tak sempat nak update blog.. ari ni curi sikit masa tak kira aku nak update gak .. tp tak tahu nk cite ape pun psl mg lepas tak ke mana pun.. so tempek jelah lauk ahad ari tu...


abaikan rupa balutan nasi lemak tu ye...




ni le menu breakfast... hubby ku ni kalau nasi lemak nak yg style kg.. kena balut daun pisang, tak nak sambal selain ikan bilis... tgk telur pun rebus je...



ni menu lunch ..LAKSA.... idakle masak nasi pasal pagi dah bedal nasi lemak kan

he he menu malam.. dah malas kan.. buat je nasi goreng

1 comments:

ieda April 29, 2010 at 11:43 AM  

ok la tue hbby nak nsi lemak balut daun pisang..tak cerewt sgt.hbby saya lg payah..nasi lemak mesti ada sambal kosong yg ada bawang,bilis goreng,kacang..takdak salah satu kira tak sedap..sambal tu yg payah nak capai standard dia.

Loading...

  © Free Blogger Templates Nightingale by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP