zoo negara

07 April 2010

ni cite bulan mac ari tu.. tak tahu ke mana bila cuti hujung minggu kan... so aku ajakle hubby gi zoo negara bw faidhi .. lgpun dia dah pandai leh kenal haiwan-haiwan.. so tu yg teringin nak bw dia ke sana.... tp pg pun dah kategori terlewat so terlepas le tgk show.. takpelah janji dpt isi cuti hujung minggu kan.....








3 comments:

☆ lieya latif ☆ April 8, 2010 at 11:04 AM  

wah seronoknye gi zoo.....mia ni ari2 ajak lieya gi zoo....pikir tak tahan panas tulaa lieya tak tunai2kan hasrat die heheeheheheh.....

amboi kemain lagi anak bujang hensem ni posing peace....hehehehe

MaDaM LiEzA April 12, 2010 at 11:55 AM  

pegile... syok tp show pukul 11 am & 3 pm.... so make sure time tu tak terlepas.... baru syok tgk show binatang,,
itu hero ade angin... angin nak bergambar beria je rupanyer.. kalau dtg angin tak nak.... jenuhle nak dapat tangkap gmbr dia...

ApasH April 12, 2010 at 11:55 AM  

Bestnye gi zoo. Aku pon x sabar nk tunggu anak aku besar skit. Byk tempat nk gi. Kalo gi skang bukan dia paham pon.

Loading...

  © Free Blogger Templates Nightingale by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP