kenduri kawin... 3 & 4 april 2010

06 April 2010

letih giler tp seronok sangat coz baru selesai kenduri kahwin abg aku pali... ni kenduri kahwin terakhir dalam family aku.. lega mak dan abah coz semua anak-anak dah kawin.. yang lagi best kenduri kali ni masih masak sendiri means tak ambik catering.... gotong-royong sedara-sedara... penah tok sah ckple tp pueh hati sesangat... psl...

  • org ramai giler... maklumle kenduri akhir dah....
  • semua sedara-mara dtg....
  • lauk takde yg bazir coz semua habis... sampai kan tak dapat langsung nak bungkus utk sedara @ nak bg robongan pengantin pompuan.... jgnkan lauk... gift yg bg semua jemputan pun licin.... so buat kengkawan opis maaf sesangat coz x dpt nak bg....
tapi yg paling best.. macam2 org yg dtg smpi sekali tu semua org tertengok2.... tahu psl ape??? cina ikan yang kat pasar dtg .. diaorang dtg lepas meniaga so paham2 le dtg ade yg pakai terompah siap kaki tu balut plastik.. he he he... seronok psl itu menunjukkan mak abah byk kenalan tak kira bangsa , tak kira siapa...semua sama kan.... malam tu takde le acara gilang-gemilang psl belah lelaki kan... lagipun sedara semau dah pakat balik psl esoknye isnin keje, anak sekolah le... so mlm tu acara buka hadiah sendiri je... ha ha ha ha.. aku doakan jodoh abang aku & nana kekal bahagia dunia akhirat......





0 comments:

Loading...

  © Free Blogger Templates Nightingale by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP